Masked Singer Suomi -finalistikolmikko selviää – arvaatko jo ketkä löytyvät maskien takaa?

Masked Singer Suomi -sarjasta nähdään perjantaina semifinaalilähetys. 

Masked Singer Suomi -sarja on edennyt jo loppusuoralle! Kauden kymmenennessä jaksossa neljä hahmoa mittelöi paikasta kauden finaalikolmikossa. 

Mukana kisassa ovat vielä Pakkanen, Taikahattu, Tohtori ja Hiirulainen. Pääsevätkö Jenni Kokander, Janne Kataja, Christoffer Strandberg ja Maria Veitola niiden avulla arvailuissaan maaliin, ennen kuin kaikki lopulta paljastuu? 

Pakkanen

Englantia jaksoissa puhunut Pakkanen onnistui yllättämään kaikki heti kättelyssä. Pakkanen esitti ensimmäisenä tunteikkaan versio Nothing compares 2 U -hitistä. Hänen äänensä löi panelistit täysin ällikällä. 

– Ihan törkeen… mieletön ääni. Samaan aikaan toi liikekieli oli hento ja herkkä ja ääni oli taas maskuliininen ja vahva, Janne Kataja kuvaili. 

– Täähän on nyt niin järkyttävän hieno, ettei tässä ole mitään järkeä, Kokander julisti. 

6:04

5:02

5:36

4:03

Tohtori

Tohtori-hahmon paljastukset ovat hämmentäneet heti ensimmäisestä jaksosta lähtien. 

– Olen pitkänlinjan terveydenhuollon ja hyvinvoinnin ammattilainen, nimittäin asiakkaana, hän sanaili. 

– Kuten tarkkuuta vaativaa sormityötä harjoittavat kollegani, myös minä liikun milloin aallonharjalla, milloin pohjamudissa. Tämä tulee suurena yllätyksenä, sillä usein meitä pidetään varsin yksioikoisena, jopa vajaavaisina ihmisinä.

5:57

5:05

6:17

4:19

Taikahattu

Viime jaksossa Dolly Partonin Jolene-kappaleen esittänyt sai panelistit häkeltymään. Raadin jäsenet olivat jälleen haltioissaan ja jopa liikuttuneita esityksestä. 

– Miten voikin olla noin täydellistä! Samaan aikaan tuollaista kansainvälistäkin tähtipölyä ja sitten kuitenkin noin pieni ja söpö, Kokander ihmetteli. 

Hänen veikkauksensa oli, että maskin takana olisi lasten suosikki leikittäjä ja laulattaja Satu Sopanen. Maria Veitola puolestaan ottaa Taikahatun puhutteluun.

5:52

5:35

4:56

Hiirulainen

Jakso toisensa jälkeen Hiirulaisen henkilöllisyys on aiheuttanut päänvaivaa panelisteille. Viime kerralla jälleen upean esityksen tarjonneen hahmon henkilöllisyydestä käytiin kiivasta keskustelua. 

– Mä en tajua enää, mistään mitään. Hän esittää harmaata hiirulaista ja tekee tällaisen esityksen joka seisauttaa veret, Veitola kommentoi. 

– Eihän tällaista ihmistä ole, Strandberg lisäsi. 

5:38

4:28

5:15

6:11

Masked Singer Suomi perjantaina kello 20 ja lauantaina MTV3-kanavalla kello 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja