Marko Anttila solmi sopimuksen ensi kaudesta: "Yksi KHL:n parhaista pelaajista"

Pekingin olympialaisiin valittu Marko Anttila jatkaa uraansa Jokereissa myös ensi kaudella. Pelaaja ja seura käyttivät sopimuksessa olleen option.

Joukkueen kapteeni Anttila pelaa Jokereissa kuudetta kauttaan. Seitsemäskin on uuden sopimuksen myötä edessä.

– Olen edelleen nauttinut pelaamisesta, eikä jatkosta tarvinnut hirveästi kättä vääntää, kun molemmin puolin löytyi halua käyttää optio, Anttila sanoi Jokereiden tiedotteessa.

– Oma motivaatio harjoitteluun ja kehitykseen on säilynyt kovana, vaikka jääkiekkoilijaksi ikää onkin tietysti jo jonkin verran. Olen pystynyt muokkaamaan omaa harjoitteluani tarpeiden mukaan. Tehoja voisi tulla vielä enemmän, mutta paikoille päästään edelleen eli oikealla tiellä ollaan, hän jatkaa.

Jokereiden GM Jari Kurri sanoo Anttilan olevan joukkueelle tärkeä pelaaja kaukalossa ja sen ulkopuolella.

– Hän tekee paljon töitä oman kehityksensä ja joukkueen eteen päivästä toiseen. Valinta olympiajoukkueeseen kertoo osaltaan siitä, kuinka suuresti häntä arvostetaan suomalaisessa huippujääkiekossa, Kurri sanoo.

– Haluan tuoda esille myös Anttilan erityisosaamisen alivoimapelaamisessa, jossa hän on yksi KHL:n parhaista pelaajista. Alivoimamme on tällä kaudella ollut sarjan parasta ja tässä Anttila on monen muun pelaajamme tavoin ollut isossa roolissa.

Lue myös:

    Uusimmat