Ässät teki pitkän jatkosopimuksen puolustajalupauksen kanssa

15:22
Videolla C Moren studiotiimi ennakoi Liigan alkavia finaaleja.

Puolustaja Rami Määttä on tehnyt kolmivuotisen jatkosopimuksen Porin Ässien kanssa.

19-vuotias Määttä on Oulun Kärppien kasvatti ja hän on pelannut Ässien organisaatiossa vuodesta 2018 lähtien. Poikien maajoukkueissa otteluista on kertynyt 24 kappaletta. 

– Hän on kehittynyt koko ajan kohti ammattilaisuutta. Tämän sopimuksen myötä halusimme kiinnittää tulevaisuuden puolustajan Ässiin pitkäksi aikaa. Rami on tavoitteellinen ja pelimiehen luonteella varustettu kaveri. Hän on pelirohkea puolustaja, jolla on kova asenne lajiin ja kyky kilpailla. Fysiikan puolelta löytyy vielä reserviä kehittää itseään, mutta hän on valmis kovaan työhön, Ässien kehitysjohtaja Tommi Kerttula sanoi Ässien tiedotteessa.

Määttä oli viimeisimpiä pelaajia, jotka tippuivat nuorten MM-kisoista viime vuodenvaihteessa. Hän teki tällä kaudella liigadebyyttinsä pelaten 14 ottelua ja antaen kaksi syöttöpistettä.

– Täällä on hyvä kehittyä ja olen mennyt Ässissä eteenpäin. Luotan, että saamme hyvän joukkueen kasattua. Täällä on hyvä olla ja Ässissä on hyvä kulttuuri. Porilaiset elävät isolla sydämellä, Määttä kertoi.


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja