Markku Alén Mustang GT:n ratissa: "Tosta kun se lähtee, niin se on metallilla himaan"

Teknavin vauhtikaksikko on Euroopan kierroksellaan päätynyt Belgiaan ja tarkemmin ottaen Fordin testikeskukseen Lommeliin. Ensimmäisenä testivuorossa on uudistunut Ford Mustang GT.

Ford esitteli keväällä uudistuneen Ford Mustangin. Hieman lisää tehoa ja napakamman ajettavuuden saanut legendaarinen poniauto pääsee kunnon vauhtikokeeseen Markku Alénin käsissä. Tehoduo suuntaan nimittäin kauden seuraavassa jaksossa 450-hevosvoimaisen Mustang GT:n keulan ovaaliradalle.

– Nopeus on niin järjettömän kova. Tosta kun se lähtee, niin se on metallilla himaan, toteaa Alén Mustangin ratin takaa vauhdikkaalla ovaaliradalla.

Tätä luvassa maanantaina 15.10. klo 22.35 MTV3-kanavalla.

Vauhtikaksikon rataseikkailun lisäksi kauden viidennessä tv-jaksossa testataan Porsche Cayennen uusi pistokehybridi ja tutustutaan kuljettajaa avustaviin järjestelmiin, jotka ovat askel kohti itse ajavaa autoa.

Teknavin 16. tuotantokauden uudet jaksot esitetään maanantaisin klo 22.35 MTV3-kanavalla. Uusinnat perjantaisin ja sunnuntaisin MTV3:lla. Lisää ohjelman aiheista löydät osoitteesta www.teknavi.fi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja