Mainos

Marketin parkkipaikan alta löytyi huumelaboratorio Yhdysvalloissa

Poliisi epäilee, että Walmartin parkkipaikan alaisessa viemärissä tehtailtiin metamfetamiinia. Laboratorio löydettiin maanantaina Buffalossa New Yorkin osavaltiossa, kertovat useat yhdysvaltalaismediat.

Amherstin seudun viranomaiset ovat aloittaneet rikospaikkatutkimukset epäillyssä isossa huumetehtaassa, joka sijaitsee useita metrejä maanpinnan alapuolella. Laboratorio sijaitsee parkkipaikan alla, mutta sinne päästäkseen on kuljettava siltarummusta satoja metrejä viemäriputkea pitkin.

Walmart ja parkkipaikka sijaitsevat alueen vilkkaasti liikennöidyn pääväylän varrella.

– Luulin aluksi, että kyse on vitsistä, kommentoi paikkakunnan johtava liikenteenvalvoja Buffalo Newsille.

Poliisipartio teki löydön maanantaina iltapäivällä.

– Kyse oli partion rutiinikeikasta. Samanlaisia keikkoja teemme joka päivä, poliisipäällikkö Scott Chamberlinkommentoi medialle.

Poliisi on eristänyt rikospaikan. Valkoisiin suojavarusteisiin pukeutuneet rikospaikkatutkijat löysivät kolosta spraymaalitölkkejä, muovisia juomapulloja ja erilaisia kemikaaleja, osa niistä todennäköisesti metamfetamiinia.

Walmartin edustaja kommentoi löytöä Washington Postille.

– Olemme shokissa ja järkyttyneitä, emme hyväksy tällaista. Olemme iloisia, että poliisi on tarttunut toimiin ja me autamme heitä tutkimuksissa. Kaikkien asiasta tietävien pitäisi nyt ottaa poliisiin yhteyttä. 

Tutkijat käyvät läpi Walmartin valvontakameranauhoja, jotta huumetehtailijat saataisiin kiinni. Toistaiseksi tapauksen johdosta ei ole tehty kiinniottoja.

Edellinen huumelaboratorio löydettiin seudulta vuonna 2009. 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.