Marja Kihlström saapui rohkeassa asussa punaiselle matolle – niittipanta ja mustat nahkahousut

Marja Kihlström saapui rohkeassa asussa punaiselle matolle: ”Nyt, jos koskaan, haluan elää omannäköistä elämää” 3:57
Marja Kihlström muisteli Venla-gaalassa lääkärikäyntiä, kun häneltä löydettiin melanooma

Marja Kihlström saapui Kultainen Venla -gaalan punaiselle matolle rohkeassa asussa. 

Erityistason seksuaaliterapeutti ja tv-kasvo Marja Kihlström saapui Kultainen Venla -gaalaan punaiselle matolle rohkeassa asussa. Päällään hänellä oli valkoinen jakku, nahkahousut ja niittipanta. 

Minulla on Sami Eskelisen ihana asukokonaisuus. Vähän rockhenkeä ja rajoja rikkovaa, ei mikään perus gaala-asu, mikä tuntui juuri kaiken syöpähässäkän jälkeen hirveän hyvältä. Nyt, jos koskaan, haluan elää omannäköistä elämää ja pelätä vielä vähemmän sitä, ärsyyntyykö joku siitä, Kihlström kertoi.

Kihlstömiltä löydettiin viime vuonna melanooma ja yllä olevalla videolla hän kertoo, millaisia muutoksia huomasi kehossaan.

Kihlström kertoi tammikuun alussa Instagram-tilillään, että häneltä löydettiin viime vuonna syöpä. Kihlström kertoo melanoomadiagnoosistaan postauksessa, jossa hän kertaa vuotta 2023.

– Vuosi 2023 yllätti. Se oli rankempi kuin osasin odottaa. Se alleviivasi, miten arvokas elämä on. Minä kun luulin olevani kuolematon ja sitten katsoin silmiin omaa kuolemanpelkoani. Yhtenä kauniina kevätpäivänä lääkäri sanoi puhelimessa: Sinulla on syöpä. Poistetusta luomesta löytyi melanooma, Kihlström kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

Kultainen Venla pe 26. tammikuuta klo 19.30 alkaen MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat