Marja Hintikka vaihtaa mammalookin hehkuvaan tanssityyliin: "Loppu sille raappahousu meiningille ja glitterit tilalle"

Tanssii Tähtien Kanssa -kisaajat paljastetaan 30:30

Tähtijuontaja Marja Hintikka heittää verkkarit nurkkaan ja vaihtaa tyylin glitteriasuun astellessaan mukaan Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmaan.

Suosikkijuontaja Marja Hintikka, 39, on odottanut 10 vuotta tilaisuuttaan valloittaaTanssii Tähtien Kanssa -parketti. Ensi sunnuntaina alkava ohjelma on pienten lasten äidin syksyn kohokohta, joka aiheuttaa myös kauhunsekaisia tunteita.

– Se jännittää, kun on tottunut olemaan omissa oloissa kehonsa kanssa ja lähinnä sellaisessa eteenpäin nojaavassa asennossa, niin, että joku on sylissä. Nyt pitääkin mennä rinta rottingilla ja laittaa hapsuhame liehumaan korkokengissä. Vähän jopa hirvittää, että miltä se tuntuu, Hintikka kuvailee.

– Nyt tuli loppu sille raappahousu meiningille ja laitetaan glitterit tilalle!

"Kyllä se lantio heiluu"

Hintikan tanssiopettajana ohjelmassa nähdään Matti Puro, joka on arvostettu tanssija, opettaja ja koreografi. Mies on vaikuttunut juontajatähden heittäytymiskyvyistä.

– Ihanalta vaikuttaa. Energiseltä ja puheliaalta. Kyllä se lantio heiluu. Huomaa, että hän uskaltaa rohkeasti tarttua liikkeeseen, Puro kuvailee tanssipartneriaan.

Myös Marja on innoissaan opettajastaan.

– Uskon Matin pedagogiseen nerokkuuteen. Minua kiehtoo sellainen mestari kisälli oppimistapa ja tämähän on sitä parhaimmillaan. En muista milloin viimeksi olen ollut oppilaan roolissa. Tämä on ihan mahtavaa, Hintikka hehkuu.

Puoliso tukena 

Ruuhkavuosien perhearjesta ei ole helppo lähteä toteuttamaan unelmiaan. Hintikan onneksi, hänen puolisonsa juontaja Ile Uusivuori on naisen tukena myös tanssikauden ajan.

– Puoliso sanoi, että todellakin menet. Nyt on se hetki. Ei ole tämän parempaa. Homma hoituu.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja Katsomossa sunnuntaisin 16.9. klo 19.30 alkaen.
Tuija Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja Katsomossa lauantaisin 22.9. klo 21.30 alkaen.
Molemmat ohjelmat katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa. 

Lue myös:

    Uusimmat