Marja Hintikka juontaa ohjelmia, joissa nähdään suuria tunteita – näin juontaja pystyy olemaan kyynelehtimättä

Marja Hintikka paljastaa, miten luuli pilanneensa Laulu rakkaudelle -yllätyksen 1:54
Marja Hintikka paljastaa, miten luuli pilanneensa Laulu rakkaudelle -yllätyksen

Marja Hintikka nähdään muun muassa Sukuni salat ja Laulu rakkaudelle -ohjelmien juontajana.

Juontaja Marja Hintikka ei ehdi tänä kesänä juuri lomailla, koska hänellä on kahden tv-sarjan kuvaukset luvassa.

– Nyt on ehkä historian työntäyteisin kesä. Teemme Sukuni salat -ohjelmaa ja reissaan koko ajan pitkin Suomea ja maailmaa, Hintikka kertoi Porin SuomiAreena-tapahtumassa.

Hintikka paljastaa olevansa "vanha hikari" ja hän tekee paljon taustatyötä, kun opettelee omia juontojaan ennen kuvauksia. 

– Esimerkiksi Sukuni salat -ohjelmassa saattaa olla kymmenen tarkkaa päivämäärää ja vuosilukua, kun pitää kertoa historian ajankohdasta. Se on olennaista, että itse ymmärtää mistä puhuu ja siinä on tunne mukana.

Hintikka on juontajana ohjelmissa, joissa nähdään suuria tunteita. 

– Ehdin onneksi itkeskellä omat itkuni ennen tai jälkeen kuvauksien. Minun pitää olla päähenkilön tukena, enkä voi siinä romahtaa. Joskus jälkikäteen pitää päästää tunteet ulos ja käsitellä niitä rauhassa. Omille tunteille pitää olla rehellinen.

– Totta kai ne vaikuttavat minuun, kun olen herkkä.

Hintikan aviomies Ile Uusivuori on myös suosittu tv-juontaja ja parilla on kolme lasta. Parilla on käynyt tuuri, kun työprojektit eivät ole menneet päällekkäin.

– Kun Ile sai Masked singerin kuvaukset loppuun, minä säntäsin tienpäälle. Tämä on vähän läpsystä vaihto, Hintikka naureskelee.

Lue myös:

    Uusimmat