Marja Hintikka ja Ile Uusivuori ovat pitäneet yhtä 16 vuotta – nostalginen kuva paljastaa miten he ovat muuttuneet

Laulu rakkaudelle palaa ruutuun 8:42
Laulu rakkaudelle palasi ruutuun – näin juontaja Marja Hintikka on onnistunut pitämään ohjelman salaisuudet

Pariskunta on pitänyt yhtä lähes 20 vuotta.

Juontajapariskunta Marja Hintikka ja Ile Uusivuori ovat palavasti rakastuneita 16. yhteisen vuoden jälkeen. Hintikka muisti aviomiestään suhteen vuosipäivänä romanttisella Instagram-julkaisulla, johon hän oli liittänyt nostalgisen kuvan pariskunnan suhteen alkuajoilta.

– Tänään alkaa 17. vuosi yhdessä. Onhan tässä ”hieman” vettä virrannut vuosien välissä, kuten tokasta kuvasta voi todeta, Hintikka kirjoittaa julkaisussaan.

Pitkäikäisen rakkauden salaksi juontaja nimeää nimen omaan arjen toimivuuden. Pariskunnalla on hänen mukaansa hauskaa yhdessä.

– Kaikki tämä elämän runsaus ja onni johtuu tasan siitä, että kahdestaan meissä on sellainen unelmien toteen tekemisen taika. Yksin ei oltais tähän pystytty. Ja useimmissa kohtaa se on nimenomaan tekemistä – hyvin arkistakin: mitä tapahtuu tiistai-iltana, ratkaisee paljon enemmän kuin joku ihmeen luksuslaatuaika.

Lopuksi Hintikka tiivistää rakkauden sanoman ytimekkäästi.

– Meillä on hauskaa ja meillä on kipinä. Se on siinä – sanois Mertaranta.

Hintikka juontaa vastikään alkanutta Laulu Rakkaudelle - Secret Song Suomi -ohjelmaa. Ensimmäisessä jaksossa hän tuli itse yllätetyksi.

Laulu rakkaudelle – Secret Song Suomi  MTV3-kanavalla sunnuntaisin mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat