Marilyn Manson sovitteli raiskauskanteen vain noin viikko ennen oikeuskäsittelyn alkamista

Marilyn Manson sovitteli häntä vastaan vuonna 2021 nostetun kanteen, kertovat Los Angeles Times ja Rolling Stone.

Yhdysvaltalainen rock-laulaja Marilyn Manson, oikealta nimeltään Brian Warner, on sovitellut häntä vastaan vuonna 2021 nostetun kanteen, jossa rokkarin entinen naisystävä väitti Mansonin raiskanneen ja uhanneen tappaa hänet heidän tapaillessaan vuonna 2011. Tapauksen oikeuskäsittelyn oli määrä alkaa ensi viikolla.

Naisen, jonka oikeaa nimeä ei paljasteta oikeuden asiakirjoissa, asianajaja jätti sovintoilmoituksen Los Angelesin korkeimpaan oikeuteen keskiviikkona. Asiasta uutisoineen Los Angeles Timesin mukaan osapuolet eivät tuoneet esiin, millaisella summalla kanne soviteltiin.

Mansonin asianajajan Los Angeles Timesille antaman lausunnon mukaan rock-laulaja, joka on kiistänyt syytökset, oli tyytyväinen ratkaisuun.

Nainen ei Rolling Stonelle antamansa lausunnon mukaan halunnut alun perin sovitella kannetta, mutta kertoi suostuneensa lopulta vastahakoisesti Mansonin ja tämän lakitiimin väitetyn pelottelun jälkeen.

– Olin täysin valmistautunut oikeudenkäyntiin enkä koskaan ikinä uskonut, että sovittelisin, mutta viimeisen kahden ja puolen vuoden aikana olen hiljaa kestänyt uhkailuja, kiusaamista, häirintää ja erilaisia ​​pelottelun muotoja, jotka ovat voimistuneet viime viikkoina, nainen sanoi Los Angeles Timesin mukaan Rolling Stonelle lähettämässään lausunnossa.

Nainen kertoi myös pelänneensä oikeuskäsittelyä, koska hän pelkäsi joutuvansa "syyllistämisen kohteeksi suuressa ja julkisessa mittakaavassa" ja koska hän "olisi voinut vaarantaa vapautensa kertoa tarinansa".

Mansonin asianajaja kommentoi naisen Rolling Stonelle antamaa lausuntoa Los Angeles Timesille sanoen, että jos asianomistaja "olisi todella halunnut jakaa tarinansa, hän olisi voinut tehdä sen tuomariston edessä ensi viikolla". 

– Sen sijaan heti kun tosiasiat paljastivat, että hänen kanteensa oli turha, hän tyytyi rahaan, Mansonin asianajaja sanoi lausunnossaan.

Mansonin asianajaja sanoi sovintosumman vastaavan murto-osaa asianomistajan vaatimuksista. Naisen asianajaja kuitenkin torjui Mansonin asianajajan luonnehdinnan sovintosummasta.

– Kommenttia tulisi tarkastella melko skeptisesti, koska Mansonilla on eettinen velvollisuus olla paljastamatta tietoja sovinnon määrästä, naisen asianajaja kirjoitti Los Angeles Timesille antamassaan lausunnossa.

Naisen asianajaja linjasi, ettei heillä ole kiinnostusta kommentoida tarkemmin Mansonin käytöstä.

– Mansonin rikkomusten historia puhuu itsensä puolesta, hän sanoi.

Kanteen sovitellut henkilö on yksi monista naisista, jotka syyttivät Mansonia seksuaalirikoksista alkuvuonna 2021. Tuolloin muun muassa Mansonin levy-yhtiö Loma Vista Recordings lopetti yhteistyön hänen kanssaan välittömästi sen jälkeen, kun syytökset tulivat ilmi.

Lue myös:

    Uusimmat