Mariah Carey alasti ja raskaana kannessa, katso!

Kultakurkku liittyi alastomana ja viimeisillään raskaana olevien kansikuvaposeeraajien rohkeaan joukkoon.

Kaksosia odottava Mariah Carey, 42, paljasti uhkeat raskausmuotonsa Life & Style -lehden kannessa. Mariah Carey ei ole suinkaan ensimmäinen tähtönen, joka on poseerannut ylpeästi, alastomana ja raskaana lehden kannessa: esimerkiksi Demi Moore, Claudia Schiffer, Cindy Crawford, Britney Spears ja Christina Aguilera ovat tehneet saman tempun aiemmin.

– Tunsin oloni hyvin haavoittuvaiseksi kuvauksissa, mutta en halunnut jättää väliin tätä hienoa mahdollisuutta dokumentoida kerran elämässä -hetkeä, laulajatar kertoi lehdelle.

– Tavoitteeni on jakaa tämä erittäin henkilökohtainen hetki todellisten fanieni kanssa.

Mariah Carey kertoi, että koko kuvausten ajan vauvat potkivat häntä innoissaan. Kuvaukset alkoivat vasta klo 1.30 yöllä, koska laulajatar oli joutunut olemaan edeltävän vuorokauden sairaalassa supistusten takia. Onneksi kyseessä oli väärä hälytys, eikä synnytys lähtenyt käyntiin.

Tähden aviomies Nick Cannon, 30, hehkuttaa Mariahia estoitta.

– En uskonut, että voisin rakastaa häntä vieläkin enemmän, mutta ihailuni ja kunnioitukseni on noussut ihan uudelle tasolle, mies suitsuttaa.

Myös Maria Carey kertoo kunnioittavansa äitejä ympäri maailman entistä enemmän, varsinkin vaikeita raskauksia ja monikkosynnytyksiä kokeneita mammoja.

– Meillä pitäisi olla äitienpäivä kerran viikossa, hän täräyttää.

MTV3/Helmi

Lähde: Lifeandstylemag.com

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja