Maria Veitolan poika täytti 10 vuotta – juontaja postasi hellyttävän kuvan vuosikymmenen takaa: "Ihmeellinen päivä!"

Maria Veitolan Taisto-poika täytti 10 vuotta.

Toimittaja-juontaja Maria VeitolanTaisto-poika täytti tiistaina 10 vuotta. Veitola postasi juhlan kunniaksi Instagram-tililleen liudan erilaisia otoksia kymmenvuotiaastaan.

Kuvasarjan ensimmäisessä, 10 vuotta sitten napatussa otoksessa Veitola pitelee vastasyntynyttä lastaan sylissään.

– 19.4.2012 oli ihmeellinen päivä! Silloin meille syntyi esikoiseni ja ainokaiseni, maailman paras Taisto. Tänään hän on 10 vuotta, juontaja kirjoittaa postauksensa yhteydessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Voit selata kuvia painamalla nuolikuvakkeesta.

– Kun Taisto oli pikkuvauva, odotin kuumeisesti, että hän kasvaisi isommaksi, jotta pääsisin tutustumaan hänen persoonaansa. Sillä onhan se mystinen homma, kun maailmaan syntyy kokonaan uusi, ainutkertainen ja omanlaisensa ihminen. Hänestä tuli onneks ihana, hän lisää.

Veitola jatkaa kuvatekstiään kertoen, että antaa seuraavaksi puheenvuoron päivänsankarille. Taisto lähetti Veitolan someseuraajille hellyttävät terveiset.

Mä en oo maailman parasta sorttia. Mä en oo maailman paras ihminen, niin kuin kukaan ei oo maailman paras ihminen. Kaikki ihmiset on tasa-arvoisia. Elämässä on tosi hyviä kokemuksia, mutta myös tosi huonoja. Huonotkin kokemukset on tärkeitä, koska ne opettaa sua. Oon tehnyt paljon tyhmiä valintoja, mutta tosi isoksi osaksi hyviä. Kaikki tekee isoja ja pieniä virheitä. Siltä ei voi välttyä. Kerro tää sun omille lapsillesi: oma itsensä pitää olla. Se on tärkeintä. Puolusta aina heikompia ja ole kiusaajia vastaan, pojan puheenvuoro kuuluu.

Veitolan someseuraajat ihastelevat postauksen kommenttikentässä Taiston viisaita sanoja.

– Apua, miten noin pieni on noin viisas. Kyyneleet kiertää silmäkulmassa noista sanoista.

– Voi miten viisas Taisto! Hurjan paljon onnea!

– Hurraa Taisto, hän kertoo viisaasti.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja