Mainos

Maria Veitolalta koskettava kirjoitus: "Mielenterveysongelmissa ei ole mitään hävettävää"

Maria Veitola julkaisi koskettavan kirjoituksen maailman mielenterveyspäivän johdosta.

Juontaja Maria Veitola julkaisi Instagram-tilillään kuvan, jonka yhteyteen hän on kirjoittanut pitkän kirjoituksen maailman mielenterveyspäivän kunniaksi. Avoimesti omista mielenterveysongelmistaan julkisuudessa puhunut Veitola muistelee, miten hänen nuoruudessaan mielenterveydestä ei puhuttu niin kuin nykyään.

– Edelleen mielenterveysasiat on silti joillekin häpeän aihe ja jopa tabu, Yökylässä Maria Veitola -sarjan juontaja ihmettelee.

Veitola muistuttaakin, että ihminen on kokonaisuus. Hän kertoo samalla käymästään keskustelusta aiemmin tällä viikolla.

– Olin alkuviikosta puhumassa toimittaja- ja esiintyjäopiskelijoille, ja yksi heistä kertoi opettajan sanoneen, että jos on jotain mielenterveyshistoriaa, niin tälle alalle ei kannata pyrkiä.

Veitola mainitsee kärsineensä niin masennuksesta kuin myös anoreksiasta. Kolmekymppisenä hän hakeutui terapiaan, mitä hän pitää elämänsä parhaimpana päätöksenä.

Juontajana ja toimittajana tutuksi tullut tv-kasvo toteaa kirjoituksessaan elämän heittävän haastavia ja jopa pelottavia tilanteita. Vaikeissa tilanteissa mieli voi järkkyä, jolloin apua saa hakea.

– Mielenterveysongelmissa ei ole mitään hävettävää. Päinvastoin. Mielenterveys on tärkeä ja kaunis asia, Veitola kirjoittaa.

0:13

Yökylässä Maria Veitola MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa torstaisin klo 21. Yökylässä Maria Veitola - jaksot löytyvät viikkoa annen C Moresta. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja