Masked Singer Suomi palaa – syksyllä kurkataan myös maskin taakse!

4:37
Masked Singer Suomi -sarjan toisella kaudella nähtiin todellinen yllätys!

Syksyllä nähdään Masked Singer Suomen lisäksi myös uusi Maskin takana -ohjelma.

Huikeaa suosiota meillä ja maailmalla niittänyt arvuutteluohjelma Masked Singer Suomi palaa televisioon tulevana syksynä, kun 16 toinen toistaan mystisempää upeaa hahmoa astelee lavalle mittelöimään kultaisesta maskista! 

Formaatin uudella kotimaisella kaudella nähdään taas liuta uskomattomia lauluesityksiä ja täyden kympin lavashow’ta, kun naamioituneet julkisuuden henkilöt esiintyvät maskin takaa. Uudella kaudella hahmoja on kilpailussa enemmän kuin koskaan aikaisemmin! 

Masked Singer Suomi -ohjelman rakastettuina etsivinä nähdään Maria Veitola, Jenni Kokander, Christoffer Strandberg ja Janne Kataja. Ohjelman isäntänä toimii Ile Uusivuori

– Nyt on enemmän hahmoja ja enemmän meidän etsiville pohdittavaa. Tulee haastavaa, Ile Uusivuori paljasti MTV:n syksyn ohjelmiston lanseeraustilaisuudessa.

Tulevana syksynä on luvassa myös uudistuksia. Masked Singer: Maskin takana -ohjelma jatkaa siitä, mihin Masked Singer Suomi -ohjelman jakso päättyy.  Viikoittaisessa spesiaalissa Ile Uusivuoren vieraaksi saapuu maskinsa viimeksi poistanut julkkis, joka paljastaa kaiken! Mihin mystiset vihjeet viittasivat, millaista oli kuunnella tuomariston arvailua maskin takaa ja ennen kaikkea, millainen kokemus hullunkuriseen ohjelmaan osallistuminen oli? 

– Käydään vielä tarkemmin läpi kaikki ne vihjeet, mitä siinä ohjelmassa oli. Paketoidaan katsojille uudella tavalla ohjelma, juontaja Uusivuori kuvailee sarjaa.

Ohjelmassa vieraillaan myös Masked Singerin kulisseissa ja päästään kurkistamaan pukuompelimoon, laulutreeneihin ja tunnelmiin bäkkärillä juuri ennen lavalle astelua. 

Katso videolta, mitä kaikkea muuta syksyllä nähdään: 

1:30

Masked Singer Suomi 28.8. alkaen MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa. 
Masked Singer: Maskin takana 28.8. alkaen MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja