Maria Veitola ihmettelee, miksi Pyhimyksen paljastuksesta ei noussut sen suurempaa keskustelua: "Isot setelipinkat liikkuu"

Maria Veitola saa päivittäin yökyläkutsuja kaiken ikäisiltä – ihmettelee MTV:n haastattelussa, kuinka Pyhimyksen paljastuksesta ei noussut isompaa kohua 4:25

Räppäri paljasti syksyllä, että hän tietää tapauksen, jossa miesartisti on raiskannut naispuolisen henkilön. 

Toimittaja Maria Veitola vieraili viime syksynä räppäri Pyhimyksen, eli Mikko Kuoppalan kotona Yökylässä Maria Veitola -ohjelmansa tiimoilta. 

Jaksosta nousi kohu, kun räppäri paljasti Veitolalle, että tietää useampia raiskaustapauksia musiikkialalla. Keskustelussa kävi ilmi, että kyseisiin asioihin ei ole tullut jälkiseuraamuksia, koska niistä ei ole koskaan puhuttu.

Veitola kertoi MTV Uutisille Kultainen Venla -gaalassa viime perjantaina, että myös hän on saanut palautetta Pyhimyksen tunnustuksesta. Kuoppala ja Veitola eivät keskustelleet asiasta ennen jakson kuvausta, vaan tunnustus oli tullut artistilta täysin spontaanisti.

Veitolaa ihmetyttää se, ettei asiasta noussut sen suurempaa keskustelua.

– Olen todella häkeltynyt. Pyhimys kertoi kuitenkin rohkeasti aikamoisen uutispommin.

Johtuuko se aiheen arkuudesta?

– Ehkä… tai sitten siellä jotkut ihanat isot setelipinkat liikkuu, ihmisiä ostetaan hiljaiseksi lounasseteleillä, Veitola sanoo salaperäisesti.

Yökylässä Maria Veitola -ohjelma voitti neljännen Kultainen Venla -palkinnon viime perjantaina. Veitola kertoo videolla, miksi uskoo ohjelman olevan niin suosittu. 

Lue myös:

    Uusimmat