Marco Bjurström harvinaisessa kuvassa Peter-rakkaansa kanssa maailman toisella puolella

Tanssinopettaja-koreografi Marco Bjurström julkaisi kuvan Miamista puolisonsa Peter Pihlströmin kanssa. 

Tanssinopettaja-koreografi Marco Bjuström, 57, vietti vuodenvaihdetta mitä ilmeisimmin maailman toisella puolella, sillä hän on julkaissut 1. tammikuuta Instagramissa kuvan Miamista puolisonsa näyttelijä-koreografi Peter Pihlströmin, 51, kanssa. 

– Hyvää uutta vuotta kaikille rakkaille ystäville ympäri maailmaa, Bjurström toivotti sekä englanniksi, ruotsiksi että suomeksi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Kaksikkoa ei useinkaan nähdä vastaavanlaisissa otoksissa, vaikka he ovat pitäneet yhtä jo vuosikausia. Linnan juhlissa heidät nähtiin yhdessä jo vuonna 2011. Julkisesti Bjurström puhui ensi kertaa suhteestaan Ilta-Sanomille vuonna 2016.

Pariskunta on myös työskennellyt yhdessä muun muassa huhtikuussa 2022 ensi-iltansa saaneen Grease-musikaalin ohjauksen ja koreografian parissa. 

Lokakuussa 2021 he kertoivat, ettei omaan kumppaniin suhtautuminen työkaverina ole vaikeaa. Pariskunta on ehtinyt vuosien varrella työskennellä lukuisissa yhteisissä produktioissa ennen Greasea.

– Se on meidän elämäämme, emme me joudu opettelemaan mitään uutta vaihdetta. Näin me on eletty aina, töitä tehden. Se on meille arkea. Se on muista varmaan ihmeellistä, mutta meille se on arkea, Bjurström kertoi lokakuussa 2021

Parivaljakko osasi tuolloin heti nimetä parhaan asian yhdessä työskentelemisessä.

– Samat aikataulut, Pihlström nauroi.

Bjurström lisäsi, että kun toisen tuntee hyvin, pystyvät molemmat osapuolet tuomaan paremmin esiin omia hyviä puoliaan.

Musikaalin ulkopuolista yhteiseloa pariskunta ei halunnut kommentoida sen enempää muuta kun, että kaikki on hyvin. Suhteen pitäminen julkisuuden ulkopuolella on ollut heille tietoinen päätös.

Bjurström muistetaan muun muassa Bumtsibum-viihdeohjelman juontajana vuosina 1997–2005. Ohjelmaa tehtiin vielä kahden kauden verran vuonna 2017 ja vuonna 2021, mutta Bjurström ei juontanut näitä kausia. 

Lue myös:

    Uusimmat