Maratonottelu Ranskan avoimissa kesti yli viisi tuntia – entinen tennistähti häkeltyi näkemästään trilleristä: "Ei sanoja"

Itävaltalaisen Dominic Thiemin ja argentiinalaisen Diego Schwartzmanin välinen puolivälieräottelu Ranskan avoimissa venyi viidenteen erään.

Trillerimäisen ottelun voitti lopulta altavastaaja Schwartzman lukemin 7–6, 5–7, 6–7, 7–6, 6–2. Kestoa ottelulle kertyi lopulta viisi tuntia ja kahdeksan minuuttia.

Välieräpaikka on Schwartzmanille uran ensimmäinen Ranskan avoimissa.

– Dominic on yksi mailman parhaista pelaajista maailmassa. Hän voitti viimeisimmän grand slam -turnauksen ja on pelannut täällä kaksi kertaa finaalissa. Olemme ystäviä ja minä kunnioitan häntä suuresti, siksi tämä ottelu oli niin tärkeä minulle, Schwartzman tunnelmoi ottelun jälkeen.

Ottelu keräsi suuresti kehuja sosiaalisessa mediassa, jossa esimerkiksi naisten entinen maailmanlistan ykkönen Chris Evert oli haltioissaan näkemästään.

– Ei sanoja… Yli viisi tuntia, jokainen mahdollinen lyönti, soturit taistelivat elämästään hyvässä urheiluhengessä. Onnittelut, Dominic ja Diego, Evert tviittasi.

Schwartzman kohtaa välierässään voittajan Jannik Sinnerin ja Rafael Nadalin välisestä ottelusta. Turnauksen moninkertainen mestari Nadal on 19-vuotiasta Sinneriä vastaan ylivoimainen ennakkosuosikki.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja