ManU:n portugalilaistähdelle sataa rapaa niskaan – "Huonoin joukkuekaveri"

Manchester United on myrskyn silmässä. Joukkue on hävinnyt kaksi ensimmäistä valioliigapeliään ja syyllisiä etsitään kissojen ja koirien kanssa.

Nyt syntipukkien listalle on joutunut joukkueen toinen portugalilaistähti Bruno Fernandes. Entinen Valioliigan huippuhyökkääjä ja nykyinen asiantuntija Gabriel Agbonlahor tylyttää Fernandesin peliesityksiä.

– Hän on huonoin joukkuekaveri, jonka voi saada, Agbonlahor sanoi Talksportin mukaan.

Fernandes on säästynyt haukuilta, kun suurin huomio on keskittynyt uuteen päävalmentajaan Erik ten Hagiin ja varsinkin ManU:n kultapoikaan Cristiano Ronaldoon. Agbonlahorin mukaan Fernandes on kuitenkin pahimmasta päästä.

– Joka kerta kun hän syöttää pallon pois, hän viittelöi käsillään turhautuneena. Sen lisäksi hän viittoilee vaihtopenkin suuntaan. Jos pelaisin hänenlaisensa pelaajan kanssa, olisin raivoissani. Jos hän olisi Paul Pogba, media repisi hänet kappaleiksi, Agbonlahor tilittää.

– Fernandes pääsee kuin koira veräjästä. En muista viimeistä kunnon peliä häneltä. 

Fernandes on pelannut täydet minuutit ilman tehoja molemmissa kauden peleissä. Viime kaudella portugalilainen teki 36 ottelussa 10 maalia, toissa kaudella maalimäärä oli jopa 18.



Lue myös:

    Uusimmat