Måneskin lykkää Euroopan-kiertuettaan: "Olemme erittäin pahoillamme"

0:39
Näin Blind Channel reagoi viisut voittaneen Måneskin-yhtyeen huumekohuun

Italialaisbändi Måneskin joutuu lykkäämään Euroopan-kiertuettaan vallitsevan koronatilanteen vuoksi.

Euroviisuvoiton vuonna 2021 vienyt italialaisyhtye Måneskin lykkää vuoden 2022 Euroopan-kiertueensa ajankohtaa. Asia selviää yhtyeen Instagram-tilille postatusta videosta ja sen yhteyteen kirjoitetusta kuvatekstistä.

– Hei kaverit, olemme erittäin pahoillamme, mutta meidän on kerrottava, että meidän on lykättävä koko kiertuettamme Covid-19-tilanteen vuoksi, yhtyeen nokkamies Damiano David sanoo videolla.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

David jatkaa kertoen, ettei yhtye voi taata kaikkia keikkojaan, sillä jokaisella maalla on omat koronaan liittyvät sääntönsä ja yhtyeen tulee noudattaa niitä.

– Koska meidän on toteutettava keikkamme täysin turvallisesti kaikkien puolesta, ja tällä hetkellä se ei ole meille mahdollista, David jatkaa.

Yhtye lupaa kuitenkin tiedottaa kiertueensa uusista keikkapäivämääristä mahdollisimman pian, videon kuvatekstin perusteella viimeistään maaliskuun 1. päivä 2022.

Måneskin tuli maailmankuuluksi voitettuaan vuoden 2021 Euroviisut kappaleellaan Zitti e buoni. Yhtyeeseen kuuluvat Davidin lisäksi Victoria De AngelisThomas Raggi ja Ethan Torchio.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja