Manchesterissa taas uusi terroripidätys, Ariana Grande kävi ilahduttamassa haavoittuneita lapsifaneja

Britanniassa poliisi on pidättänyt jälleen yhden ihmisen Manchesterin terrori-iskuun liittyen. 24-vuotias mies pidätettiin Manchesterin keskustassa viime yönä.

Poliisi on tähän mennessä pidättänyt yhteensä 17 ihmistä iskun tiimoilta. Heistä kuusi on myöhemmin vapautettu. Iskun tehneen libyalaistaustaisen Salman Abedin isä ja veli ovat puolestaan pidätettyinä Libyassa.

Eilen poliisi kertoi löytäneensä keskustasta epäilyttävän henkilöauton, jonka se uskoi liittyvän iskuun.

Amerikkalaisen pop-tähti Ariana Granden konserttiin tehdyssä Iskussa kuoli 22 ihmistä ja haavoittui kymmeniä. Kuolleiden joukossa oli seitsemän lasta. Grande palasi eilen Manchesteriin tapamaan iskussa haavoittuneita lapsia. Hän toi lapsille nalleja, lahjoja ja fanituotteita sekä jutteli heidän kanssaan.

– Tämä merkitsee meille enemmän kuin kaikki ne ihmeelliset asiat, joita ihmiset ovat tehneet, sanoi Peter Mann, jonka tytär Jaden haavoittui iskussa.

Grande palaa konserttilavalle yhdessä lukuisten muiden artistien kanssa huomenna Manchesterin suuressa hyväntekeväisyyskonsertissa. Sen 40 puntaa (runsaat 45 euroa) maksaneet liput myytiin torstaina loppuun kuudessa minuutissa. BBC televisioi konsertin suorana.

Poliisi julkaisi kuvia Manchesterin pommimiehestä 0:37

Lue myös:

    Uusimmat