Manchester United tyylitteli voittoon – Mestarien liiga -paikkojen kohtalo kaikkea muuta kuin selvä

Valioliigajoukkue Manchester Unitedilla on yhä mahdollisuus päästä mukaan Mestarien liigaan. United voitti vieraissa Brightonin 3–0.

Ensimmäisellä puoliajalla Unitedin Mason Greenwood ja Bruno Fernandes saivat pallon maaliin. Fernandes viimeisteli manchesterilaisten voiton 50. minuutilla.

Manchester United on tällä hetkellä Valioliigassa viidentenä. Se johtaa tasapisteissä olevaa Wolverhamptonia maalierolla.

Mestarien liigaan pääsee neljä parhaiten sijoittunutta joukkuetta, mutta Euroopan jalkapalloliiga Uefa ilmoitti helmikuussa sulkevansa Valioliigassa nyt toisena olevan Manchester Cityn Mestarien liigasta. Taustalla on taloudellisen reilun pelin sääntöjen rikkominen. City on valittanut päätöksestä.

Liverpool on jo aiemmin varmistanut Valioliigan mestaruuden.