Manageri teki linjauksen Michael Schumacherin tilanteesta

3:07
Videolla juttua tulevasta Michael Schumacher -dokumentista.

Fanien on kunnioitettava perheen halua suojella Michael Schumacherin yksityisyyttä, alleviivaa F1-legendan manageri Sabine Kehm. 

Lasketteluonnettomuudessa joulukuussa 2013 vakavasti loukkaantuneen Schumacherin terveystilanteesta on herunut erittäin vähän varmistettua tietoa, ja Kehmin mukaan linja pysyy vähintäänkin yhtä tiukkana. 

– Michaelin terveystilanne ei ole julkinen asia, joten emme kommentoi sitä, sillä meidän pitää suojella Michaelin yksityisyyttä mahdollisimman hyvin, Kehm sanoo International Business Timesin mukaan.

– Ymmärrämme, että joidenkin ihmisten on vaikea ymmärtää tätä, mutta ratkaisumme on linjassa Michaelin asenteen kanssa. Voimme vain kiittää teitä ymmärryksestä, Kehm summasi. 

Ranskalaislehti Le Parisien uutisoi kaksi viikkoa sitten, että Schumacher on siirretty pariisilaiseen sairaalaan saamaan kantasoluhoitoja. Lehden lähteen mukaan entinen huippukuski olisi ollut tajuissaan

Schumacherin perhepiiri ei ole vahvistanut mitään näistä uutisista. 

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.