Mainos

Malli oli koukussa laihdutuspillereihin – kamalat seuraukset piinaavat vielä kolme vuotta myöhemmin

Entinen malli paljastaa laihdutuspillereiden vaikuttaneen hänen terveyteensä enemmän kuin hän olisi koskaan uskonut. 

Olet taatusti nähnyt mainoksia erilaisista laihdutuspillereistä, mutta tiedätkö, millaisia sivuvaikutuksia niillä voi oikein olla? Tämä on asia, josta entinen malli Helen Hine haluaa mahdollisimman monen tietävän. Eikä totuus ole kovin kaunista luettavaa.

Nainen on hiljattain paljastanut olleensa aikoinaan riippuvainen laihdutuspillereistä. Vaikka nainen kertoo päässeensä riippuvuudesta yli jo kolme vuotta sitten, sivuvaikutukset piinaavat häntä edelleen lähes joka päivä.

Ahdistusta, munuaiskiviä ja sykkeen kohoamista

Laihdutuspillerit kuulostavat liian hyviltä ollakseen totta – ja sitä ne itse asiassa Hinen mukaan ovatkin. Nainen kertoo, että laihdutuspillerit nostivat hänen ruuminlämpöään tarkoittaen sitä, että hänen kehonsa reagoi pillereihin samaan tapaan kuin intensiiviseen kuntosalisessioon. Nainen myöntääkin päätyneensä pillereiden vuoksi sairaalaan noin kymmenen kertaa korkean sykkeen ja munuaiskivien vuoksi.

Lääkäreiden lukuisista varoituksista huolimatta Hine jatkoi pillereiden käyttämistä. Ne auttoivat häntä laihtumaan, ja ainoastaan sillä oli merkitystä.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Sen lisäksi, että pillereiden syöminen vaikutti hänen ulkonäköönsä, ne vaikuttivat häneen todella paljon myös sisäisesti. Pillereiden sisältämät ainesosat aiheuttivat naiselle nimittäin ahdistusta, väsymystä ja huimausta. Nainen haluaakin muistuttaa ihmisiä siitä, että vaikka ravintolisien sisältämät ainesosat olisivat luonnollisia, se ei tarkoita sitä, että ne olisivat turvallisia.

Nyt kolme vuotta riippuvuudesta päästyään nainen kertoo ymmärtäneensä, että pillerit ovat aiheuttaneet hänelle enemmän vahinkoa, kuin hän olisi koskaan uskonut. Nainen myöntää yskineensä nyt neljän vuoden ajan verta lähes joka ikinen aamu, ja tämän hän uskoo olevan seurausta pillereiden aiheuttamista tulehduksista vatsan seinämissä, vaikka varmaa diagnoosia hän ei ole asiasta saanutkaan.

Lähde: Independent

***

23:56
 

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.