Malinen ihmetteli RoPS:n nousua – "Unelma oli lähellä"

Rovaniemen Palloseura oli 11 minuuttia kiinni jatkopaikassa jalkapallon Eurooppa-liigan karsinnoissa torstaina kreikkalaista Asteras Tripolista vastaan. Valmentaja Juha Malinen kiitteli pelaajiensa asennetta.

RoPS taipui lopulta vieraskentällä lukemin 2-4 ja Asteras meni jatkoon yhteismaalein 5-3. Rovaniemeläiset tekivät ottelusta kuitenkin hurjan taistelun kirimällä toisella jaksolla vajaamiehisenä 2-2-tasatilanteeseen ja kiinni jatkopaikkaan.

- Nousu tasoihin oli uskomaton. Alivoimalla kahden maalin takaa tasoihin nousemista ei tapahdu juuri ikinä, Malinen huokaili seuran tiedotteessa.

- Mitä kaikkea RoPS:n kanssa on tällä kaudella tapahtunut, täytyy sanoa, että hieno joukkue. Unelma oli lähellä, mutta se ei toteutunut, silminnähden liikuttunut Malinen kehui.

Avausjakso oli RoPS:lle synkkä. Maalivahti Saku-Pekka Sahlgren haparoi kreikkalaisten avausmaalissa ja jakson lopulla hänet ajettiin ulos kentältä pallontavoittelutilanteen jälkeen. Asteras meni 2-0-johtoon virhettä seuranneesta rankkarista.

- Mielestäni maalivahti teki siinä työtään, mutta tuomari näki siinä virheen. Tilanne tuli pahimpaan mahdolliseen paikkaan, Malinen sanoi.

Myös 2-2-tasoituksen tehneen Jarkko Lähdenmäen mielestä Sahlgrenin punainen kortti oli liian kova tuomio.

–  Mutta me päätimme puoliajalla, että alamme vielä tappelemaan. Päätimme ettemme luovuta. Näitä pelejä tulee vastaan niin harvoin, toppari sanoi.

Lue myös:

    Uusimmat