Mainos

Mäkinen: Tanssiasia sovittu Risikon kanssa

Kansanedustaja Tapani Mäkinen (kok.) sanoo, että viime viikonloppuna Kokoomuksen puoluekokouksessa tapahtunut ja kohua herättänyt välikohtaus sosiaali- ja terveysministeri Paula Risikon kanssa on sovittu. 

Mäkinen oli napannut Risikon ja nostanut tämän yllättäen käsivarsilleen tanssilattialla. Mäkinen oli kuitenkin horjahtanut ja kaatunut yhdessä Risikon kanssa lattialle. 

Mäkinen sanoo nyt MTV Uutisille, että asia on ministerin kanssa sovittu eikä hänellä ole asiaan mitään uutta kommentoitavaa. 

Iltalehdelle ministeri Risikko oli kommentoinut asiaa törkeäksi tempuksi ja kertoo, ettei ollut päässyt tilanteesta itse pois. Mäkinen oli puolestaan kertonut, että alkoholilla ei ollut suurta osuutta kaatumiseen. 

Mäkisellä oli muutoinkin vauhdikas puoluekokousviikonloppu. Hänen kimppuunsa myös hyökättiin kokouksen iltatilaisuuden yhteydessä perjantaina. Pahoinpitelijät olivat lyöneet Mäkistä ja hänen seurueeseensa kuulunutta naispuolista eduskunta-avustajaa. Vakavia vammoja he eivät kuitenkaan olleet saaneet. 

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.