Touko Aallon päälle käynyt mies MTV Uutisille: Asiasta on tehty sovinto – HS: Näin tapaus eteni

Pääministeri Juha Sipilän erityisavustajan ja Espoon kaupunginvaltuutetun Riikka Pakarisen puoliso Eemeli Mäkinen kertoo MTV Uutisille, että välikohtaus vihreiden kansanedustajan Touko Aallon kanssa on sovittu.

Video: Touko Aalto saapui Presidentinlinnaan naisystävänsä Iris Flinkkilän kanssa.

HS ja IL uutisoivat tänään, että Mäkinen oli tönäissyt Aaltoa voimakkaasti Linnan juhlissa. Muun muassa vihreiden kansanedustaja Emma Kari puolisoineen kertoivat HS:lle puuttuneensa tilanteeseen.

Tasavallan presidentin kanslia vahvisti MTV Uutisille, että yksi vieras pyydettiin poistumaan Presidentinlinnasta.

Tönijäksi tunnustautuva Mäkinen kertoo MTV Uutisille, että hän keskusteli Aallon kanssa tapauksesta jo eilen, ja tänään miehet olivat tehneet sovinnon. Yksityiskohtia tapauksesta ja keskusteluista Mäkinen ei halunnut kommentoida.

Aalto kertoi töytäisystä HS:lle

Touko Aalto kertoi Helsingin Sanomille, että oli mennyt juttelemaan torstaina Linnan juhlissa Pakariselle, jonka kanssa on tehnyt paljon töitä politiikassa. 

– Seuraava havainto oli, että hänen puolisonsa kahdella kädellä tosi voimakkaasti yritti kaataa minua, Touko Aalto kertoi lehdelle.

– Hän yritti kaataa minut ja horjahdinkin pari askelta taaksepäin.

Ajatukset Mäkisen ja Pakarisen puolella

Aalto kertoi nauttineensa vain yhden lasillisen boolia, joten tasapaino pysyi. Horjahtaessaan hän läikytti olutta rinnuksilleen.

Aalto kertoo HS:lle sopineensa asian Mäkisen kanssa, ja ettei nosta asiasta jatkokäsittelyä. Hänen ajatuksensa ovat Pakarisen ja Mäkisen puolella.

– Tuskin hekään mitään tällaista halusivat tapahtuvan, hän kertoi HS:lle.

Lue myös:

    Uusimmat