Kelpaisiko timanttiverhoiltu Samsungin älykello?

Samsung yhdistää jälleen voimansa jalokivi- ja designmaailman kanssa. Yhteistyössä de GRISOGONOn kanssa suunniteltu Gear S2 -erikoismalli on koristeltu kullalla ja jalokivillä.

Gear S2 julkaistiin jo viime vuonna. Kellosta on saatavilla kaksi mallia ja useita värivaihtoehtoja, joista viimeisimmät yrittivät jo hakea hieman ylellisempää tunnelmaa.

Ruusukullan ja platinan sävyt häviävät kuitenkin luksustyylissä uudelle Gear S2 by de GRISOGONO -mallille. Pitkän linjan jalokivi- ja kellovalmistaja de GRISOGONO tuo mukanaan aimoannoksen ylellisyyttä. Gear S2 -uutuus on koristeltu ruusukullalla ja yli sadalla timantilla. Lisäilmettä tuo erityinen nahkaranneke.

Pohjimmiltaan kyseessä on kuitenkin vanha tuttu Gear S2. Tekniikka on siis samaa ja käyttöliittymää ohjaava pyörivä näytönreunus on edelleen läsnä.

Samsung Gear S2 by de GRISOGONO esitellään parhaillaan meneillään olevassa Baselworld 2016 -tapahtumassa. Markkinoille timanttikoristeinen älykello saapuu tulevan kesän aikana. Omansa voi kaapata sekä Samsungin että de GRISOGONOn myyntikanavista. Hintatiedot jäävät ikävä kyllä mysteeriksi, mutta on lienee turvallista olettaa, että kello on liian kallis kaikille tarkkaa summaa etukäteen kaipaaville.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja