Maisa Torppa osallistui sosiaalisessa mediassa leviävään haasteeseen – fanit pöyristyivät kaunottaren kaksoisolennoista: "No huh huh…"

Maisa Torppa kieltää kolmannen osapuolen vaikutuksen eroon – toimittaja arvioi suhteen kariutumisen syitä 3:33
Maisa Torppa ja Jari-Matti Latvala erosivat viime syksynä.

Maisa Torppa julkaisi viikonloppuna monen muun julkkiksen tapaan Instagram-tilillään kuvia "kaksoisolennoistaan".

Moni lienee törmännyt viime aikoina sosiaalisessa mediassa leviävään haasteeseen, jossa ihmiset ovat julkaisseet kuvia julkkiksista, joita on kutsuttu heidän kaksoisolennoikseen.

Viikonloppuna haasteen otti vastaan myös moni suomalaisjulkkis, heidän joukossaan muun muassa julkkiskaunotar Maisa Torppa.

28-vuotias Torppa julkaisi sunnuntaina Instagram-tilillään kuvakollaasin, jossa hän oli liittänyt omien kuviensa viereen kuvat muotitalo Versacen pääsuunnittelijasta Donatella Versacesta, 64, sekä kantrilegenda Dolly Partonista, 74.

– On vissiin joku näköisvillitys käynnissä. Tässä leidit jonka näköisiksi minua on somessa kehuttu, hän kirjoitti.

Torppa poseeraa itse kuvissaan meikittä ja käytti julkaisun yhteydessä myös hashtagia #nomakeup, kun taas molemmat julkkisdaamit esiintyvät kuvissaan vahvassa meikissä.

Kuvat "kaksoisolennoista" saivat Torpan Instagram-seuraajat ällistymään, vaikka julkaisu oli selvästi tehty huumorimielessä, koska Torppa käytti siinä myös hashtagia #lol.

– No huh huh.. Sä oikeasti olet yksi kauneimmista naisista, ketä tiedän, eräs seuraaja kehaisi.

– Apua! Ne sais mennä kyllä optikolle, jotka teitä pitää samannäköisinä, toinen hämmästeli.

– Muuta samaa en löydä kuin tukanväri, kolmaskin totesi.

– No en tuosta ulkonäöstä niin ois kiinnostunut, mutta tuon Dolly Partonin elämänilon ja sitkeyden kyllä mielelläni ottaisin. Se rouva jaksaa vieläkin! neljäs puolestaan muistutti.

Lue myös:

    Uusimmat