Kirsi Alm-Siira julkaisi hulvattoman kuvan "kaksoisolennostaan" – seuraajat innostuivat: "Vielä on hieman leukaperissä jumppaamista"

6:50
Kirsi Alm-Siiran hillitön sätkyakkashow.

Suomalaiset julkkikset ovat innostuneet kaksoisolentohaasteesta. Siinä on tarkoituksena julkaista kuva tunnetusta ihmisestä, joka muistuttaa itseään. Sosiaalisessa mediassa on nähty monia hauskoja kuvapareja.

MTV:n uutisankkuri Kirsi Alm-Siira päätti ottaa osaa haasteeseen julkaisemalla hulvattoman kuvaparin itsestään ja entisestä formulakuljettajasta David Coulthardista.

– Joo mä niin tiedän, että oon myöhässä. Johtuu eniten siitä, etten ole ihan tosissani pystynyt ajattelemaan tätä. Vitsaillut kyllä. Usein. Mut kun Heidi Suomi just muistutti ja oma siskoni tän aikoinaan hoksasi, niin menköön. Eikä siinä mitään. Hän on kuulemma tosi mukava ja olen aina tykännyt Formuloista, Alm-Siira kirjoitti.

Naisen seuraajat riemastuivat päivityksestä.

– Vielä on Kirsillä hieman leukaperissä jumppaamista, eräs seuraaja naureskeli.

– Nooh, yritin lopettaa niiden jumppaamisen muutama vuosi sitten. Himmasin purkan jauhamista ja siirryin pastilleihin, Alm-Siira vastasi kommentoijalle takaisin.

– Sisko ja siinä veljensä!

– Kauan kadoksissa ollut veljesi.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.