Maiden välinen poliittinen konflikti pakottamassa Arsenal-tähden jäämään kotiin

Arsenalin armenialainen keskikenttäpelaaja Henrikh Mkhitarjan ei matkusta joukkueensa mukana Eurooppa-liigan torstain vierasotteluun Qarabagia vastaan Azerbaidžanissa, kertoo Independent.

MAINOS

Eurooppa-liiga suorana C Moressa

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun!

C Moren sivulle pääset tästä

Artikkelin videossa Eurooppa-liigan ensimmäisen kierroksen parhaat palat.

Lehden tietojen mukaan keskikenttäpelaaja jää Lontooseen Mkhitarjanin kotimaan Armenian ja ottelun isäntämaa Azerbaidžanin välisten jännitteiden vuoksi.

Maiden välillä ei ole tällä hetkellä diplomaattisia suhteita Vuoristo-Karabahin aluekiistaan liittyvän konfliktin vuoksi, joka on ollut käynnissä vuodesta 1988 asti ajoittaisten kahakoiden muodossa. Jännitteet ovat kiristyneet uudelleen viimeisten vuosien aikana.

LUE MYÖS: Tunnistatko pelaajat? Tällä ryhmällä Liverpool viimeksi vieraili Napolissa entisen Huuhkajien valmentajan alaisuudessa

Armenian kansalaisilla on tällä hetkellä matkustuskielto Azerbaidžaniin, vaikka erityisjärjestelyitä tietyille urheilijoille ja yrittäjille onkin tehty.

Azerbaidžanin suurlähestystö kiistää Mkhitarjanin kansalaisuuden olevan maahantulon este.

Eurooppa-liigan lohkoarvonnan jälkeen Arsenal sanoi keskustelevansa pelaajan kanssa asiasta ja tekevänsä päätöksen matkustamisesta joukkueen mukana sen jälkeen.

Arsenal metsästää torstaina Eurooppa-liigassa kahdeksatta perättäistä voittoaan.

Lue myös:

    Uusimmat