Mainos

Madonnan lipunmyynti yhtä kaaosta

Madonnan lippuja jonotettiin aamulla Helsingin keskustassa. (Kuva: Lehtikuva)

Madonnan lippujen myynti on aloitettu Lippupisteessä. Verkkopalvelun mukaan kaikki kalleimmat eli A- ja B-katsomoiden liput on jo myyty. Lippupisteen puhelinmyynnistä kerrotaan, että lippuja voi yrittää hankkia vain verkkopalvelun kautta.

Aamun aikana myös verkkopalvelu on tökkinyt. Osa käyttäjistä ei ole saanut nettisivuja lainkaan auki tai palvelu on kaatunut kesken tilauksen.

Lisäksi kerrotaan, että monilla R-kioskeilla lippuja ei myyty, koska heidän koneensa eivät toimineet.Yllätyksenä jonottajille on tullut myös se, että R-kioskin kautta ei saa ostaa kuin halvimpia lippuja.

Toinen jonottaja vastasi puheluun

Puhelimitse yhteyden saaminen Lippupisteeseen on ollut hankalaa. Puhelinlinjat näyttävät olleen monella tapaa sekaisin, sillä asiakkaiden puheluja on jopa yhdistynyt keskenään. Toisin sanoen, Lippupisteeseen soittanut asiakas saattaa saada langan päähän toisen jonottajan.

- Kaverini puheluun oli vastattu ja hän oli sanonut haluavansa kuusi lippua. Sieltä oli kuulunut vain: Mulle kans! Vastaaja oli joku toinen jonottaja, kertoo eräs lippuja havitellut.

Lippupisteellä on ollut vaikeuksia aiemmin muun muassa Bruce Springsteenin konsertin lipunmyynnissä. Vielä perjantaina Lippupisteestä vakuutettiin, että järjestelmä toimii nyt paremmin.

"Kaikki liput myydään tänään"

Lippupisteen toimitusjohtaja Ari Palhamo vakuutti aamulla, että keikan liput myydään tänään loppuun.

- En osaa veikata, kuinka kauan siinä menee, mutta varmasti kaikki liput myydään tämän päivän aikana.

Palhamo kuvasi päivää erittäin jännittäväksi, suureksi suomalaiseksi lipunmyyntipäiväksi, johon myös Lippupiste on panostanut enemmän kuin koskaan.

Eri myyntipisteissä aamuyöllä kierrellyt MTV3:n kuvausryhmä ei havainnut juurikaan jonoja. Palhamo kiistää, että se kertoisi jotain jo ennakkoon myydyistä lipuista.

- Nyt myös R-Kioskit ovat suoria myyntipisteitä ja kokonaisuudessaan myyntipisteitä on 800. Luulen kuluttajien olevan luottavaisia sen suhteen, että lipun voi saada helposti ilman suuria jonoja.

Palhamon mukaan myyntipisteillä ei ole erilaisia kiintiöitä, vaan lipun saamiseen vaikuttaa vain paikalla olevan jonon koko.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.