Macaulay Culkin kohutusta ystävyyssuhteestaan Michael Jacksonin kanssa: "Minulle se oli normaalia"

Yksin kotona -tähden mukaan hänen ja popin kuninkaan suhde oli normaali ystävyyssuhde suuresta ikäerosta ja vellovista huhuista huolimatta.

Macaulay Culkinin ja Michael Jacksonin ystävyyssuhde nostatti paljon epätoivottua huomiota 90-luvulla. Culkin oli aikansa tunnetuin lapsitähti ja Michael Jackson kenties maailman tunnetuin ihminen.

Kaksikosta tuli yllättäen ystävykset Culkinin Yksin kotona -hittiroolin jälkeen. Ystävysten suuri ikäero herätti paljon kummastusta. 90-luvun alussa Jacksonia syytettiin Culkinin ikäisen pojan seksuaalisesta ahdistelusta, mutta Jackson ei joutunut oikeuden eteen.

38-vuotias Culkin avautui suhteestaan edesmenneeseen popin kuninkaaseen vieraillessaan Inside of You -podcastissa.

– Minusta se (ystävyys) on normaali ja arkinen. Tiedän, että se on iso juttu muille, mutta minulle se oli normaalia, Culkin valotti podcastissa.

Näyttelijä myönsi, että hänen ja Jacksonin välinen ikäero oli suuri, mutta ei koe, että hänen olisi tarvinut koskaan selittää ystävyyssuhteitaan muille.

– Se on yksi ystävyyssuhteistani, joita kyseenalaistetaan, koska hän oli maailman tunnetuin ihminen, Culkin totesi.

Culkinin suosio ja menestys vieraannutti hänet muista saman ikäisistä lapsista. Lapsitähti jäi suosionsa myötä muiden ulkopuolelle katolisessa koulussa, jossa hän opiskeli nuorena. Näyttelijän mukaan Jackson oli yksi harvoja ihmisiä, joka tiesi, mitä hän kävi läpi ja halusi suojella Culkinia.

– Hän otti minuun yhteyttä, koska elämässäni tapahtui paljon asioita, isoja asioita nopeasti. Minulla ei ollut vertaistukea. Kukaan katolisessa koulussa ei tiennyt vähääkään, mitä kävin läpi ja hän oli henkilö, joka oli käynyt läpi tasan saman kokemuksen. Hän halusi varmistaa, että en ollut yksin, Culkin kertasi suhdettaan Jacksoniin.

– On helppo sanoa, että se oli outoa, tai mitä tahansa, mutta se ei ollut, koska se kävi järkeen. Loppujen lopuksi olimme ystäviä, näyttelijä jatkoi.

Kaksikko tuli Culkinin mielestä niin hyvin toimeen, koska hän ei välittänyt Jacksonin kuuluisuudesta. Culkinia ei omien sanojensa mukaan kiinnostanut muiden julkisuus.

– Uskon, että se on yksi syy, miksi tulimme toimeen. Kaikki olivat aina niin vaikuttuneita hänestä. Oli joku, joka kohteli häntä, kuin normaalia ihmistä, Culkin sanoi, viitaten itseensä.

Hiljattain paluun julkisuuteen tehnyt Culkin on kolmen Jacksonin lapsen kummisetä. Entinen lapsitähti on yhä yhteydessä kummiensa kanssa, esimerkiksi Paris Jackson ja Culkin ovat ottaneet yhteiset tatuoinnit.

Lähde: People

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja