Mainos

Tätä et ole tajunnut Yksin kotona -elokuvasta – fani huomasi yksityiskohdan, joka voi muuttaa juonen täysin

Eikö Kevin jäänytkään vahingossa yksin kotiin suosikkielokuvassa?

Legendaarinen Yksin kotona on taatusti monelle suomalaiselle tuttu ja tunteita herättävä elokuva. Vuonna 1990 ensi-iltansa saaneessa elokuvassa seikkaili poika nimeltä Kevin McAllister (Macaulay Culkin). Elokuvassa Kevin jää vahingossa yksin kotiin suurperheen lähtiessä kiireellä lomamatkalle Pariisiin viettämään joulua.

Nyt koko elokuvan ydinajatus on kuitenkin kyseenalaistettu. Hittielokuvan tarkkasilmäinen fani on nimittäin huomannut filmistä ällistyttävän yksityiskohdan, joka saattaa muuttaa kaiken. Bobcolle-nimimerkkiä käyttävä fani jakoi huomionsa suosittuun Reddit-palveluun.

Valmistaudu järkyttymään: saattaa olla, että Kevinin jääminen yksin kotiin olikin hänen isänsä, Peter McAllisterin suunnittelema juttu. 

Elokuvassa nähdään kohtaus, jossa Peter siivoa roskakoriin märkiä papereita, joita hän on käyttänyt Kevinin läikyttämän maidon siivoamiseen. Samassa kohtauksessa näkyy pieni vilahdus lentolipusta roskakorissa – lentolipusta, joka oli päätynyt siivouspaperin sekaan.

Lentolipun päätyminen roskakoriin vaikuttaa inhimilliseltä virheeltä, mutta osa elokuvan faneista on toista mieltä. Uusi havainto on synnyttänyt salaliittoteorioita, joiden mukaan Kevinin isä Peter olisi suunnitellut kaiken ennalta.

– Hän palkkasi ne kaksi rosvoa ryöstämään kotinsa, eikä kertonut heille etukäteen Kevinin olevan kotona, jotta roistot menisivät paniikkiin ja tappaisivat Kevinin, villeimmissä teorioissa veikataan.

Toiset uskovat, että Peter-isä ei ole halunnut Keviniä mukaan reissuun, koska tietää etteivät Frank-setä ja Kevin tulisi reissulla toimeen. Toisaalta kyse voisi olla myös siitä, että lipun roskikseen heittämisellä haluttiin selittää, miksi vanhemmat eivät lentokentällä huomanneet Kevinin puuttumista – heillä ei ollut ylimääräistä lippua. 

Lähde: Mirror

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.