Maarit Hurmerinnalle sattui ikävä tapaturma

Laulaja Maarit Hurmerinnan kivulias kaatuminen aiheutti luunmurtuman.

Laulaja Maarit Hurmerinta oli keskiviikkona matkalla kuvauksiin, kun hän yhtäkkiä kaatui pitkin pituuttaan.

– Ihan selvin päin ja päiväsaikaan olin menossa kuvauksiin, kun vedin ihan järjettömän kauheat lipat. Siinä oli rakennustyömaata ja uutta asfalttia, jonka möykkyyn kompastuin. Sattui kyllä ihan saa****sti, Hurmerinta kuvailee MTV3.fille.

Kivun sijaan Maarit nauraa keskittyneensä siihen, ettei kukaan ollut nähnyt kaatumista. Pyllähdyksestä huolimatta laulaja sinnitteli kuvauksissa korkokengissä.

– Taisin jopa hymyillä, Maarit hymähtää.

Hässäkässä Hurmerinnalta murtui luu jalkapöydältä. Reipas laulaja toivoo hyväasentoisen murtuman luutuvan pian, muuten tiedossa on kipsaus. Tapaturmasta huolimatta Maaret on ehtinyt heittää jo monta keikkaa, ilman suurempia lääkityksiä. Laulaja ei halua tehdä isoa juttua loukkaantumisestaan.

– Minulla on aika korkea kipukynnys eikä pienestä kannata vinkua. Ihmisillä on vakaviakin sairauksia, joten en todellakaan halua tehdä tästä isoa numeroa, hävettää, Hurmerinta toteaa.

Syksyllä Maarit tekee keikkoja niin oman bändinsä kanssa kuin muusikkomiehensä Sami Hurmerinnan kanssa. Luvassa on myös joulukonserttia Uuden Musiikin orkesterin kanssa.

Aiheesta kirjoitti ensimmäisenä Iltalehti.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat