Maalitykki toipui kivessyövästä ja palasi tositoimiin saksalaisjätissä – Lukas Hradeckyn Leverkusen äitynyt hyvään vireeseen

Suomalaismaalivahti Lukas Hradeckyn edustama Bayer Leverkusen voitti jalkapallon Saksan Bundesliigassa vieraspelinsä Borussia Mönchengladbachia vastaan maalein 3–2. Hradecky pelasi totutusti Leverkusenin maalilla.

Kauden heikosti aloittanut Leverkusen on päässyt Xabi Alonson valmennuksessa hyvään vireeseen, sillä voitto oli joukkueelle Bundesliigassa neljäs peräkkäinen. Surkean alun jälkeen joukkue on noussut sarjataulukossa yhdeksänneksi.

Augsburgin suomalaispelaaja Fredrik Jensen pääsi 65. minuutilla kentälle 3–4-vierastappiossa Borussia Dortmundille. Jensen sai ottelussa keltaisen kortin.

Dortmundin hyökkääjä Sebastien Haller palasi peleihin kivessyöpänsä jälkeen. Haller tuli kentälle 62. minuutilla suurten aplodien siivittämänä. Hän pelasi ensimmäisen kilpailullisen seurajoukkueottelunsa viime toukokuun jälkeen. Haller siirtyi kesällä Ajaxista Dortmundiin.