Maajussille morsian -ohjelmassa rakastuneet Victoria ja Victor ovat eronneet

Maajussipari Victoria ja Victor ensimmäisessä suorassa yhteishaastattelussa 7:26
Maajussipari Victoria ja Victor olivat itsenäisyyspäivänä ensimmäisessä suorassa yhteishaastattelussa MTV Uutisten Linnan etkot -lähetyksessä.

Maajussille morsian -ohjelmassa viime kaudella mukana olleet Victoria ja Victor ovat eronneet. Victoria kertoo, että parisuhteen päättymiseen ei liity suurempia draamoja. 

Maajussille morsian -ohjelman viimeisimmällä kaudella toisensa löytäneet maajussi-Victoria ja Victor ovat päätyneet eroon

– Emme ole yhdessä enää. Se tapahtui vuodenvaihteen tienoilla. Victor asui Ahvenanmaalla ja minä Laitiassa, niin se suhteen ylläpitäminen sitten pikku hiljaa vain jäi. Meillä on niin erilainen arkirytmi. En usko, että se oli kummallekaan kova paikka. Se meni jotenkin aika luonnollisesti eikä siihen liittynyt mitään draamaa, Victoria kertoo MTV Uutisille. 

Omaa puutarhamyymälää Laitilassa pyörittävä Victoria kertoo, että hänen kevätkiireensä ovat jo alkaneet ja taimien kasvattaminen on kovassa vauhdissa. 

– Tällä hetkellä elämääni kuuluu vain töitä. Niin kauan kuin valoa riittää, niin töitä tehdään. Kaikki kasvihuoneet ovat jo täynnä, Victoria kertoo. 

Kiireistään huolimatta Victoria on avoin uudelle parisuhteelle, mikäli sopiva ihminen sattuu kohdalle. 

– Olen aina ollut avoinna sille, että jos sellainen sopiva ihminen tulee vastaan, niin aina voin tutustua ja katsoa, millainen ihminen on kyseessä. 

Maajussille morsian -sarjan 16. tuotantokausi esitetään MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa syksyllä 2023. 

Lue myös:

    Uusimmat