Maajussille morsian -ohjelman pariskunnasta tuli kertaheitolla julkkiksia – paikalliset seuraavat tiiviisti rakastavaisten arkea: "Autot vähän hidastelevat keittiön ikkunan alla"

13:07
Maajussille morsian -ohjelmassa rakastuneet Niina ja Kalle kertovat itsenäisyyspäivän juhlahaastattelussa, miten ohjelman jälkeinen yhteiselo on heillä sujunut

Maajussi-Kallen ja Niinan elämä muuttui Maajussille morsian -ohjelman kuvauksien myötä.

Maajussille morsian -ohjelmasta rakkauden löytäneet maajussi-tähti Kalle Hanhijärvi ja Niina Wunsch saapuivat MTV Uutisten Itsenäisyyspäivän juhlalähetykseen kertomaan tuoreita kuulumisia. Rakastunut pari on muuttamassa joulun alla yhteen.

Ohjelman myötä pariskunta huomataan myös kadulla ja sosiaalisessa mediassa.

– Tulevat juttelemaan ja töissä tulevat paljon kyselemään, kun olen Oulun suunnilla töissä, että mitä sinä täällä teet. Ja kun olemme kahdestaan, niin tullaan puhumaan. Tosi ihania juttuja. Pelkästään positiivista, Niina kertoo.

Kalle on puolestaan arjessaan saanut olla rauhassa Sastamalan kaupoissa. 

– Olen yllättävän vähällä päässyt omalla arkielämässä. On ollut ihan mukavaa, että ihmiset ovat tulleet kauppareissulla juttelemaan, kun on yksin ollut, mutta yllättävän vähän, Kalle tuumii.

Niina kertoo, että Kallen Sastamalassa sijaitsevalla maatilalla on ollut entistä enemmän liikennettä.

– Jonkin verran siihen kotitalon eteen tulee. Siinä on ollut tavanomaista enemmän liikennettä, Niina kuvailee.

– Autot vähän hidastelevat keittiön ikkunan alla, Kalle tuumii.

Niina ja Kalle puhuivat myös lähetyksessä Niinan vakavasta sydänsairaudesta ja miten se vaikuttaa parin elämään. Katso haastattelu yllä olevalta videolta. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja