Maajussi-Ville ja Elisa: Ero!

Maajussi-Ville kertoo tunteistaan Elisaa kohtaan 1:15
Videolla maajussi-Ville kertoi tunteistaan Elisaa kohtaan viime vuonna.

Maajussi-Villen ja Elisan suhde päättyi eroon vuoden alussa.

Maajussi-Ville etsi rakkautta viime vuonna Maajussille morsian -ohjelmassa. Villelle sateli valtava määrä kirjeitä, joiden joukosta hän löysi Elisan, ja ohjelman viimeisessä jaksossa pari päätti jatkaa yhteistä taivaltaan. 

Parin romanssi on kuitenkin hiipunut kaikessa hiljaisuudessa vuoden alussa.

– Asiaan ei liity mitään draamaa ja olemme jatkaneet omilla teillämme. Päädyimme Elisan kanssa siihen, että olemme ihan vain kavereita. Soittelemme edelleen silloin tällöin, Ville kertoo MTV Uutisille.

Lähes 600 kilometrin välimatka osoittautui lopulta haastavaksi pidemmän päälle.

– Olimme puolisen vuotta yhdessä, mutta etäisyys toi omat haasteensa, kun molemmilla on omat työt omilla paikkakunnilla. Olen tosi kiitollinen, kun Elisa kävi usein puolen vuoden aikana Simossa ja jousti valtavasti. Suhde alkoi lopulta kääntyä molemmilla sille puolelle, että ollaan vain kavereita.

Ville ei olisi tehnyt ohjelman aikana mitään toisin, kun hän jälkeen päin miettii asiaa. 

– Se oli hieno kokemus ja antoi paljon. Sain paljon kirjeitä ja olin onnellisessa asemassa, kun sain tutustua hienoihin naisiin. Valitsisin Elisan edelleen, enkä löydä mitään vikaa hänestä. Kaikki lähtökohdat olivat hyvin, mutta elämä ei aina mene niin kuin on käsikirjoittanut.

Ville pitää Maajussille morsian -ohjelmaa antoisana, joka toi elämään uusia työmahdollisuuksia ja ystäviä. Ville on pitänyt ohjelman jälkeen yhteyttä muihin viime vuoden maajusseihin. 

Tulevaisuuden haaveet Villellä siintää samanlaisina kuin ennen julkisuutta.

– Haluan löytää kumppanin, tässä enää nuorruta. Ohjelma avasi paljon mahdollisuuksia ja tapasin uusi ihmisiä, mutta tällä hetkellä kenenkään kanssa ei ole mitään.

Ohjelman fanit ovat kyselleet sosiaalisessa mediassa Elisan perään.

– Instagramissa on tullut monenlaisia kyselyitä, miksi Elisaa ei näy kuvissa. En ole vain halunnut lähteä avaamaan asiaa aikaisemmin, Ville kertoo.

Uusi Maajussille morsian -ohjelman tuontantokausi alkaa MTV:llä syksyllä. Kahdeksan maajussin joukossa on kaksi naista ja kuusi miestä, ikähaarukaltaan 21-44 -vuotiaita. Maatiloilla on perinteisten maito-, liha- ja viljatilojen lisäksi tuotannossa muun muassa kananmunia, ravihevosia ja joukosta löytyy myös tapahtumatuotantoa.

Lue myös:

    Uusimmat