Maajussi-Mauno kihlautui uuden rakkaansa kanssa – näin uusioperhe sai alkunsa

Mauno on tuttu Maajussille morsian -ohjelmasta vuodelta 2018.

Maajussi-Mauno ei löytänyt vuonna 2018 rakkautta Maajussille morsian -ohjelman kautta, mutta tällä hetkellä hänen elämässään puhaltavat rakkauden tuulet.

Vapun pyhinä Maunon arjessa tapahtui iso muutos, ja Perniössä asuu tällä hetkellä uusioperhe: kaksi aikuista ja neljä lasta.

– Olen todella rakastunut. Tämä lähti vuosi sitten liikkeelle Tinderistä. Hiukan epävarmasti ja rauhaksiin, mutta pikkuhiljaa aloin lämmetä aika paljon. Jossain vaiheessa aloimme miettiä ja puhua yhteenmuutosta, ja siitä miten se lähtisi täällä Perniössä, Mauno kertoi MTV Uutisille 2. toukokuuta uuden puolisonsa ja hänen kahden lapsensa muutosta luokseen.

Uuden puolison nuorimmainen lapsi aloitti juuri Perniön päiväkodissa ja 10-vuotias aloittaa syksyllä koulun. Kolmikko muutti Perniöön Jokioisilta.

Mauno julkaisi pariskunnasta kuvan Instagramissa 1. toukokuuta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Pitkän aikaa ollut etäsuhde, ja on saanut ajaa joka viikonloppu tuota väliä.

Mauno kosi muuton tiimellyksessä, koska ajatteli, että kihlaus menee ison muutoksen kanssa siinä samalla.

– Se tuli yllätyksenä hänelle. Katsotaan, miten tästä alamme häitä suunnittelemaan. On ollut tosi hyvä fiilis koko ajan ja varma luotto siihen, että kaikki menee tosi hyvin. Ja niin se on myös mennyt, Mauno kertoi onnellisena.

Toki Mauno tiedostaa, että muutos on iso myös hänen teini-ikäisille tyttärilleen, kun talossa on yhtäkkiä myös pienempiä. Hän uskoo kuitenkin kaikkien sopeutuvan uuteen tilanteeseen hyvin.

Viime vuonna Maunon elämässä tapahtui muitakin uusia asioita, sillä hän lähti sattumalta mukaan teatteriharrastukseen.

– Satuin olemaan oikeassa paikassa oikeaan hetkeen. Viime kesänä olin lastennäytelmässä kolmessa roolissa ja tänä kesänä teatteri Provinssissa. Täällä pyörii Spede Pasasen kirjoittama Pikkupojat, ja olen yksi näistä pikkupojista.

It-alan töitä mies tekee edelleen, ja muuttoajatukset pois Perniöstä ovat toistaiseksi hautautuneet.

– Jos nyt emme tänne jostain syystä sopeutuisi, niin mietitään sitten uudestaan. Ei ole minulle ehdoton juttu olla täällä, Mauno jäi pohtimaan.

Maajussille morsian -ohjelman uusi kausi alkaa MTV3-kanavalla syksyllä 2023.

Lue myös:

    Uusimmat