Maajussipariskunnan onni roihuaa yhä – Arho ja Karoliina haaveilevat yhteenmuutosta, lapsista ja lampaista

Maajussille morsian -ohjelmassa rakastuneet Arho ja Karoliina suunnittelevat yhteistä tulevaisuutta ja ovat helpottuneita, kun ruljanssi ohjelman ympärillä alkaa olla ohi.

Maajussille morsian -ohjelman kamerat ovat sammuneet, mutta maajussi-Arhon ja hänen valittunsa Karoliinan rakkaus roihuaa edelleen.

– Suhteemme voi tällä hetkellä hyvin. Samaan malliin olemme jatkaneet. Karoliina on käynyt luonani, kun on Kuopion töiltään ehtinyt. Jossain vaiheessa hän voisi harkita muuttoa tänne, mutta sillä ei ole kiire, Arho kertoo MTV Uutisille.

Karoliina sai äskettäin ajokortin, joten kulkeminen Arhon luokse maalle helpottui huomattavasti, kun ei tarvitse olla aina muiden kuskattavana.

– Olisi käytännössä helpompaa asua samassa paikassa, ettei tarvitsisi aina matkustaa. Se on aika rankkaa. Nyt yhteenmuutto tuntuu kuitenkin niin isolta elämänmuutokselta, ja minulla on kaikki hyvin täällä Kuopiossa. Ei ole tullut pakottavaa tarvetta muutolle, vaikka kaipaakin toista ja ikävä tulee aina, Karoliina miettii.

Karoliina ja Arho ovat saaneet tutustua toisiinsa nyt ajan kanssa, joten toisesta on tullut esiin myös uusia puolia.

– Itse näytän kaikki tunnetilat vahvasti ja avoimesti, ja Arhoa on puolestaan välillä vaikea tulkita. Hän patoaa asioita sisäänsä, joka aiheuttaa minulle epävarmoja hetkiä. Keskustelemalla asiat tosin aina selviävät, Karoliina kertoo.

Katso alla olevalta videolta Arhon ja Karoliinan tunnelmat farmiviikon lopussa.

Keskustelu on auttanut siinäkin, ettei parin välille ole kehkeytynyt riitoja.

– Olemme molemmat niin sovittelevia. Olen miettinyt, että milloin meille tulee riita, mutta Arho on rauhoitellut, ettei saa maalata piruja seinille, eikä riitoja tarvitse väkisin keksiä, Karoliina naurahtaa

Lapsia ja lampaita

Pariskunta jakaa yhteisen haaveen siitä, että jonain päivänä heille voisi tulla lapsia.

– Perhettä haluamme jossain vaiheessa. Lisäksi minä haluaisin lampaita. Se on ollut haaveeni aina, jos vain maalle pääsee, Karoliina unelmoi.

Arho kävi äskettäin tutustumassa Karoliinan perheeseen Jyväskylän seudulla.

–Visiitti oli lyhyt, mutta mukava. On hyvä tietää, minkälaisesta porukasta toinen tulee. Minulla oli hiukan erilainen kuva heistä päässäni, mutta kyllä he sellaisia ovat kuin Karoliina on kertonutkin, Arho pohtii.

Karoliinasta oli myös hyvä, että perhe tapasi hänen poikaystävänsä.

– Tapaamiseen asti maailmat olivat pysyneet niin erillään. Vanhempani vaikuttivat tyytyväisiltä, ja yksi pikkusiskoistani oli aivan myyty. Hän on toivonut Arhon tapaamista. Ohjelmaan osallistumisesta kerroin vanhemmilleni vasta, kun olin päässyt farmiviikolle. He olivat positiivisesti yllättyneitä, Karoliina kertoi perheestään.

Nyt molemmilla on helpottunut olo, kun ruljanssi ohjelman ympärillä alkaa olla ohi. Maajussiporukka tosin kokoontuu vielä Tanssii Tähtien Kanssa-ohjelman finaaliin 20. marraskuuta. Samalla Arho ja Karoliina viettävät Helsingissä viikonlopun Arhon tuttavien luona.

– Tätini asuu siellä päin. Nuorena tuli vietettyä Helsingissä enemmänkin aikaa pääasiassa tädin luona. Reissut Linnanmäelle olivat aina kesän kohokohtia, Arho muistelee.

Yllä olevalla videolla Arho ja Karoliina hehkuvat rakkauden onneaan. Alla olevalla videolla herkkä osuus kaksikon farmiviikkojen treffeiltä.

Maajussille morsian maksutta MTV Katsomossa.
Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat