Maajussi-Sinanin puolisoehdokas Elinan mukaan kuvauksissa oli aistittavissa myös pientä draamanpoikasta: "Saattoivat vähän aiheuttaa kysymysmerkkejä"

Teija saa Sinanilta pienen pusun 1:17
Katso video: Sinan, Teija ja Elina lähtivät yhteisille treffeille

Elina on yksi maajussi-Sinanin sydäntä tavoittelevista puolisoehdokkaista.

Maajussille morsian maailmalla-ohjelmassa maajussit FrancescoSinanAsgeir ja Ann etsivät itselleen kumppania Suomesta.

Yksi Sinanin puolisoehdokkaista on Elina. Elina on kahden lapsen äiti Helsingistä. Hän kertoo Sinanin vaikuttaneen mielenkiintoiselta ihmiseltä, ja päättäneensä näin ollen kirjoittaa hänelle simppelin ja napakan kirjeen.

Kun Sinan ja Elina tapasivat ensimmäisen kerran, huokui miehestä Elinan mukaan lempeä ja ystävällinen olemus. Hän kokee, että hän ja Sinan tulivat oitis hyvin juttuun. 

Elina kehuu puolisoehdokkaiden välillä vallinneen mahtava yhteishenki. Hän kuitenkin toteaa, että ilmassa sekä oli että ei ollut kilpailua.

– Kyllähän kaikki tietävät, mikä siinä on homman nimi, mutta ei se ainakaan häirinnyt matkan varrella, hän toteaa.

Elinan mukaan kuvauksissa oli jossain vaiheessa aistittavissa pientä draamanpoikasta. Hän kertoo, että kun jokainen käy matkaa läpi omassa tahdissaan, saattaa helposti syntyä tilanteita, joissa joku saattaa mennä asioiden edelle.

– Sellaiset jutut saattoivat vähän aiheuttaa kysymysmerkkejä, hän pohtii.

Elinan mukaan rakkauden perässä maailmalle muuttaminen on monen asian summa, johon hänellä ei ole antaa yksiselitteistä vastausta. 

– Vaikea noin vain sanoa, että ehdottomasti ei tai ehdottomasti kyllä, hän pohtii.

Maajussille morsian maailmalla MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla torstaisin klo 21. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat