Maajussi-Maunon joulu saa tänä vuonna erityisen merkityksen: "Nyt siihen liittyy se aspekti"

Tämän vuoden joulu merkitsee Maajussi-Maunolle ennen kaikkea uuden alkua. 

Maajussi-Mauno ihastutti suomalaisia vuonna 2018 Maajussille morsian -ohjelmassa. Tuolloin Mauno ei löytänyt loppuelämänsä rakkautta ja tällä hetkellä mies viihtyy sinkkumarkkinoilla. 

Mauno kuitenkin on laittamassa elämänsä todella merkittävästi uusiksi, sillä mies päätti tänä syksynä, että hän lopettaa maanviljelyn. Mauno on allekirjoittanut vuokrasopimuksen maistaan ja muuttaa itse Saloon, kunhan löytää sieltä sopivan asunnon. 

Näin ollen Maunon joulu sujuu tänä vuonna suuren elämänmuutoksen parissa. Varsinkin tänä vuonna tuttuihin perinteisiin liittyvät vahvasti muutoksen tuulet. 

– Kyllähän jouluun kuuluu aika semmoisen tiettynä riittinä tulevat joulusiivoukset, on aina kivaa ja puhdistavaa kun voi heittää tavaraa pois. Ja nyt siihen liittyy se aspekti, kun pohtii mitä vie uuteen kotiin ja mitä antaa pois. 

Kummemmin Mauno ei joulua stressaa, kuten ei yleensä mitään muutakaan elämässään. Hän olisi halunnut viettää joulun tänä vuonna pohjoisessa samoillen ja lasketellen, kuten viime vuonna.

– Tytöt ovat jouluaaton äidillään ja tulevat sitten vasta joulupäivänä mun luokse, etteivät ole ihan koko viikkoa. Pohjoisen reissua ei ehditä nyt tekemään.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja