Maajussi-Kalle ja Niina saivat vihdoin julkistaa suhteensa – kertovat asian, jonka tekivät ensimmäistä kertaa yhdessä julkisesti: "Sekin tuntui ihan luksukselta"

Maajussi löysi morsiamensa – rakkautta koko Suomen katsoessa 9:00
Maajussi-Kalle ja Niina kertovat suhteensa alusta – mikä oli ensimmäinen asia, jonka pariskunta teki julkisesti yhdessä?

Maajussille morsian -ohjelmassa rakastuneet maajussi-Kalle ja Niina saavat vihdoinkin aloittaa avoimesti yhteisen elämänsä pariskuntana.

Maajussille morsian tuli onnellisella tavalla päätökseensä maajussi-Kallen osalta, kun maajussi löysi ohjelman kautta rakkauden. Kalle valitsi farmiviikkojen päätteeksi rinnalleen morsianehdokkaistaan Niinan, kenen kanssa suhde on syventynyt entisestään. 

Onnellinen pariskunta vieraili Uutisaamun sohvilla kertomassa suhteensa käänteistä. Pari muisteli myös ensikohtaamistaan, joka tapahtui kesällä Naantalissa. Kalle ja Niina kohtasivat toisensa aivan ensimäistä kertaa 5 minuuttia kestäneillä pikatreffeillä. 

– Se oli tosi jännittävä (hetki). Muistan kun kävelin (sinne) ja mulle sanottiin, että mene tuosta sisään ja käänny vasemmalle, että Kalle odottaa sua siellä. Tulin siitä ovista sisälle ja näin siinä tietenkin ne kaikki kameraryhmät, mutta sitten siellä oli aika kirkkaassa valossa Kalle, ja sitten kamerat kyllä unohtui ihan tyystin, Niina muistelee. 

Kalle komppaa puolisoaan siinä, että kohtaaminen oli hänenkin mielestään todella luonteva. 

– Meillä oli todella hauskat 5 minuuttia siinä, mistä sitten pieni pätkä nähtiinkin telkkarissa, Kalle kertoo.  

Niina ja Kalle ovat joutuneet tähän asti salailemaan suhdettaan, mutta nyt he ovat saaneet näyttäytyä ensimmäisiä kertoja kesän jälkeen julkisesti yhdessä. Haastattelussa pariskunta paljasti, mitä he tekivät ensimmäistä kertaa yhdessä julkisesti pariskuntana. 

– Sekin tuntui ihan luksukselta, ei tarvinnut toisen odottaa autossa, Niina mietti. 

Katso yllä olevalta videolta, mitkä olivat ensimmäiset asiat, jotka maajussi-Kalle ja Niina tekivät julkisesti yhdessä! 

Maajussille morsian – mitä heille kuuluu nyt -jaksot maanantaisin MTV3-kanavalla kello 20. Jaksot ilmestyvät viikon ennakkoon mtv-palveluun.

Lue myös:

    Uusimmat