Maajussi-Jani tekee sisältöä Onlyfansiin: "Ei se tilaajaa kylmäksi jätä"

"Ihana hymy!" - maajussi-Jani innostuu nähdessään treffikumppaninsa ikkunasta 0:26
Näin maajussi-Jani reagoi, kun näki treffikumppaninsa ikkunasta.

Maajussille morsian: Kaikki tarinat -ohjelmasta tuttu maajussi-Jani on epäonnisen työsattumuksen myötä alkanut tehdä Onlyfansia aktiivisesti. 

Hevostilan pitäjä Jani, 26, Urjalasta on tullut tutuksi katsojille Maajussille morsian: Kaikki tarinat -ohjelmasta. Jani työskentelee myös lähihoitajana ja hänen piti aloittaa äskettäin uudessa työssä yksityisessä sosiaali- ja terveysalan yksikössä.

– Mutta sairastuin munuaisaltaan tulehdukseen juuri, kun piti aloittaa työt. Eli en ollut päivääkään uudessa työssä. Toimitin sairaustodistukset ja kysyin, saanko sairausloman palkkaa. Esihenkilöt sanoivat, että saan 50-prosenttista palkkaa Tessin taulukon mukaan. Sitten ilmoitettiin, että itse asiassa Tessin mukaan minulle ei makseta euroakaan sairausloma-ajalta palkkaa. Tämä kerrottiin 3–4 päivää ennen palkkapäivää, Jani kertoi MTV Uutisille 27. lokakuuta. 

Jani on ollut asian tiimoilta yhteydessä muun muassa Kelaan, liittoon ja sosiaalitoimistoon. Kelasta Jani saa sairauspäivärahaa ja liitosta tuli käytännön apu.  

Uudessa työssä Jani aloittaa joulukuun alussa, koska pitää kuukauden ”taiteellisen tauon”: tekee työkeikkaa ja katselee, mihin elämä vie. Sairausloma-asian myötä Jani päätti kokeilla siipiänsä Onlyfans-alustalla. Janilla on ollut Onlyfans-tili jo syksystä 2021, ja hän teki sinne sisältöä jonkin verran talvella 2022. Hän teki sitä tuolloin kaikessa hiljaisuudessa hyvin pienimuotoisesti. 

– En ole tiliäni jakanut mihinkään sosiaaliseen mediaan. Olen lähinnä heittänyt siitä kavereiden kanssa läppää. Se on ollut vähän kuin julkinen salaisuus. Mutta nyt olen laittanut tilini linkin Instagramiin. Siinä on sellainen ajatus takana, että se on työ siinä missä mikä tahansa muukin. Olen omanlaiseni taiteilijaihminen, joten näen sen seksuaalisena taiteen muotona. 

– Suoranaista aikuisviihdettä siellä ei tietenkään ole. Enemmän siinä on ajatuksena se, että jos pystyn sitä kautta olemaan tukena sellaisillekin ihmisille, jotka eivät ole niin sinut seksuaalisuutensa kanssa. Olen homoseksuaali, niin siten ihmiset pystyvät toteuttamaan minun kauttani omaa seksuaalisuuttaan ja olemaan sinut itsensä kanssa, Jani kertoi. 

Jani kertoi tunteistaan Vappu Pimiälle Maajussille morsian: Kaikki tarinat -ohjelmassa. Voit katsoa videon alta. 

Maajussi-Jani kertoo tunteistaan 1:25
Näin maajussi-Jani kertoi tunteistaan. 

Janin äiti Onlyfansista: ”Anna provikat, jos miljonääriksi tuut”

Jani tekee sisältöä alustalle hyvin omana itsenään ja kuuntelee tilaajiensa ja faniensa toiveita.

– Toteutan omaa luovuuttani. On siellä paljasta pintaa, sen voin sanoa. Ei se tilaajaa kylmäksi jätä, Jani vihjasi. 

Jani on käynyt alustalla myös syvällisiä keskusteluja ihmisten kanssa ja on iloinen, että voi Onlyfansin kautta olla tukena. 

– Olen keskustellut ihmisten kanssa, jotka eivät voi avoimesti toteuttaa seksuaalisuuttaan lähipiirissään. Eräs sanoikin, että kynnys jutella on sitä kautta paljon pienempi. Olen tuottaja ja hän on tilaaja, niin meidän välillämme on vaitiolovelvollisuus. Se on turvallinen paikka tilaajille, jotka eivät voi avoimesti olla omia itsejään. Haluan tuottaa tilaajilleni hyvän kokemuksen ja olon, että heistä on välitetty. 

Janin läheiset ovat suhtautuneet hänen Onlyfansin tekemiseensä hyvin myönteisesti ja kannustavasti. 

– Äitini sanoi, että ”anna provikat sitten, jos miljonääriksi tuut”. Äitini kannustaa, että anna mennä vaan. Mummo sanoi, että jos sillä itsensä elättää, niin antaa mennä vaan. Perheeni ja lähipiirini ovat avoimia ja hyväksyväisiä. Koen Onlyfansin normaalina työnä yhtä lailla kuin lähihoitajan työn. Onlyfansin tekijät ovat taiteilijoita omalla alallaan. 

Jos Jani alkaisi oikeasti tienata Onlyfansin kautta, hän auttaisi perhettään rahallisesti. 

Maajussille morsian opetti armollisuutta itseä kohtaan

Janin arki hevosten kanssa pyörii tällä hetkellä tavalliseen tapaan. Maajussille morsian -ohjelma oli hänelle hyvin avaava kokemus, kun hän katsoi itseään televisiosta.

– Ensimmäinen ajatukseni oli, etten voi olla noin ekstra. En voi olla tuollainen. Mutta sitten tajusin, että olenhan minä tuollainen. Oppi olemaan itselleen armollinen: olen juuri tällainen ja hyvä tällaisena, Jani tiivisti.

Maajussille morsian MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla maanantaisin klo 20 alkaen.

Maajussille morsian: Kaikki tarinat MTV Katsomossa maanantaisin. 

Lue myös:

    Uusimmat