Maajoukkuedebytantti väläytti osaamistaan – Huuhkajat palasi voittojen tielle

Huuhkajat palasi voittojen tielle, kun se voitti Valko-Venäjän Tampereella pelatussa maaottelussa lukemin 2-0.

Suomen maaleista vastasivat ensimmäistä kertaa A-maajoukkueen paidassa maalinteossa onnistuneet Jere Uronen ja Moshtagh Yaghoubi.

Uronen siirsi Huuhkajat 1-0-johtoon jo seitsemännellä peliminuutilla ensimmäistä A-maaotteluaan avauskokoonpanossa pelanneen Rasmus Karjalaisen komeasta syötöstä. Karjalainen esiintyi viheriöllä edukseen ja antoi hyvät näytöt tulevia maajoukkuepelejä ajatellen. Karjalainen pelasi ensimmäisen maaottelunsa tiistaina Romaniaa vastaan.

Suomelle oli avausjaksolla hieno mahdollisuus lisätä johtoaan, mutta Pyry Soirin yritys ei onnistunut. Hetkeä myöhemmin Tim Väyrynen laittoi pelivälineen maaliin, mutta tuomari katsoi pallon osuneen hyökkääjän käteen ennen osumaa.

Puoliajalla sisään vaihdettu Yaghoubi laukoi Suomen 2-0-maalin ottelun 75. minuutilla.

Voiton myötä Suomi palasi jälleen voittokantaan. Se hävisi tiistaina Romanialle lukemin 0-2.