Maailmanmestari sai kutsun Venäjän armeijaan

Kelkkailun maailmanmestari ja olympiamitalisti Vladislav Antonov on saanut kutsun Venäjän armeijaan. Venäjän maajoukkueen päävalmentaja Artem Petrakov kertoi aiheesta RIA Novostille.

31-vuotias Antonov voitti Sotshin olympialaisissa 2014 sekajoukkuehopeaa sekä vuonna 2020 Sotshissa järjestetyissä MM-kisoissa MM-kultaa sekä hopeaa. Nyt hänet on värvätty Venäjän armeijaan.

Krasnoyarskissa asuva Antonov ei pystynyt matkustamaan harjoitusleirille ja yrittää nyt vältellä palvelukseen joutumista. Venäjän kelkkailuliitto ja maan armeijan seura CSKA pyrkivät saamaan urheilijan pois palveluksesta.

– Venäjän kelkkailuliitto täytti ja lähetti kaikki tärkeimmät dokumentit ja CSKA on valmistellut todistuksen urheilijasta ja lähettänyt sen Krasnoyarskiin. Vladislav sai väliaikaisen lykkäyksen ja hän on jo kotona. Dokumenttien saapumisen jälkeen hän menee värväystoimistoon pyytämään vapautusta, Petrakov sanoi.

– Vladislav Antonovin oli tarkoitus aloittaa harjoittelu maajoukkueen kanssa maanantaina, mutta nyt hän pysyy Krasnoyarskissa. Muut joukkueen jäsenet eivät saaneet kutsua, Petrakov jatkoi.

Lue myös:

    Uusimmat