Maailmanmestari liiteli ensimmäiseen maailmancup-voittoonsa – Antti Aallolla harmillinen kohtalo: "Ei mihinkään"

Saksan Markus Eisenbichler on voittanut mäkihypyn miesten maailmancupin kilpailun Planican lentomäessä. Uransa ensimmäiseen maailmancup-voittoonsa liitänyt Eisenbichler hyppäsi 238,5 ja 233 metriä.

Kilpailua ensimmäisen kierroksen jälkeen johtanut Japanin Ryoyu Kobayashi jäi toisella kierroksella 220 metriin. Toiseksi sijoittunut maailmancupin kokonaiskisan voittaja Kobayashi hävisi Seefeldin maailmanmestarille Eisenbichlerille vajaat seitsemän pistettä.

Antti Aalto karsiutui kakkoskierrokselta. Hän ponnisti 207,5 metriä ja oli 34:s.

Aalto jäi viimeisestä toisen kierroksen paikasta eli 30. sijasta vain 2,3 pistettä.

– Harjoituksissa ja karsinnassa oli ihan kohtuullisia hyppyjä, mutta tänään meni kyllä ihan penkin alle. Asento valui ennen keulaa, se ei lentänyt sen jälkeen mihinkään, Aalto summaili Hiihtoliiton tiedotteessa.