Mainos

Maailmanlopputeoreetikon mukaan loppu alkaa lauantaina: "Planeetta X aiheuttaa maanjäristyksiä ja tulvia"

Raamatun numerologiaan teoriansa perustavan David Meaden mukaan maailmanloppu alkaa lauantaina 23.9.2017. Hänen mukaansa raamatusta voi lukea, että planeetta Nibiru ohittaa maan ja aloittaa katastrofien ketjun. Ennustuksesta kertoo muun muassa The Washington Post.

Netissä on jo muutaman vuosikymmenen ajan kiertänyt teoria, jonka mukaan mystinen Nibiru-planeetta käynnistää maailmanlopun. Teoria on saanut viime päivinä laajaa julkisuutta, sillä sen mukaan eräs tärkeä käännekohta on juuri 23.9. Meaden mukaan Raamatun ilmestyskirjasta selviää, että lauantaina Jerusalemin ylle ilmestyy tähtikuvio, joka kertoo maailmanlopun alkamisesta.

Yhdysvaltain avaruushallintovirasto Nasa on ilmoittanut teorian Nibirusta olevan perätön.

Meade kutsuu Nibirua myös planeetta X:ksi. Hänen mukaansa planeetta ohittaa maan myöhemmin tänä vuonna, mikä aiheuttaa tulivuorenpurkauksia, tulvia ja maanjäristyksiä.

Meade uskoo, että lokakuun loppuun mennessä maapalloa alkavat koetella seitsemän vuotta kestävät katastrofit.

Meade sanoo nettisivuillaan, että kaikki hänen kuvailemansa on tämän vuosisadan todellisuutta, mutta hänen mukaansa maailma ei lopu kuitenkaan tänä viikonloppuna, kuten osa mediasta on virheellisesti raportoinut.

Meade kertoo nettisivuillaan olevansa itseoppinut avaruuden asiantuntija. Washington Post kertoo Meaden muun muassa kirjoittaneen lukuisia kirjoja aiheesta, mutta lisää, että hänen henkilötietojaan ei ole pystytty todentamaan. Kysyttäessä hän ei ole paljastanut missä asuu tai missä hän on opiskellut. Hän on kuitenkin paljastanut asuinpaikastaan sen verran, että hän sanoi hiljattain asuvansa Yhdysvalloissa alueella, jonne hirmumyrsky Irma iski.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja