Maailman oudoimmat avioliitot: Naimisissa Berliinin muurin kanssa

Tosirakkaus voi leimahtaa milloin vain, ja näissä tapauksissa myös minkä kanssa vain. Lue oudoimmista parisuhteista maailmalta.

Erika La Tour Eiffel, 37, on ollut aikaisemminkin rakastunut erilaisiin esineisiin. Hän on muun muassa kertonut harrastaneensa fyysistä kanssakäymistä Berliinin muurin palasen kanssa, joka hänellä on kotonaan. Erikan tosirakkaus on kuitenkin Eiffel-torni, jonka kanssa hän on solminut suhteen. Nainen on muuttanut sukunimensäkin "puolisonsa" mukaan.

39-vuotias kiinalainen Liu Ye meni puolestaan naimisiin itsensä kanssa sadan läsnäolijan todistaessa tapahtumaa. Liu kieltää olevansa homo.

– On olemassa monia syitä, miksi nain itseni. Suurimmaksi osaksi ilmaistakseni epätyytyväisyyteni todellisuutta kohtaan, Liu on sanonut.

– Tämä liitto tekee minusta taas kokonaisen.

30 vuotta naimisissa Berliinin muurin kanssa

Eija-Riitta Berliner-Mauer, 54, meni naimisiin Berliinin muurin kanssa vuonna 1979. Rouva Berliner-Mauer rakastui muuriin 7-vuotiaana nähtyään sen ensi kerran televisiossa. Nainen alkoi kerätä valokuvia muurista ja säästää rahaa vierailuja varten.

Kuudennella vierailullaan vuonna 1979, hän solmi avioliiton muurin kanssa. Eija-Riitta järkyttyi muurin murtumisesta vuonna 1989 niin kovin, ettei ole sen jälkeen käynyt muurilla.

Japanilaismies joka tunnetaan nimellä Sa19000, meni naimisiin Nintendo DS -videopelin hahmon Nene Anegtasakin kanssa. Seremonia tapahtui Guamissa, jossa on laillista mennä naimisiin, ei pelkästään elottomien, vaan myös mielikuvituksellisten objektien kanssa. Miehen vaimoparka on jumissa Nintendo DSi LL/XL -pelissä ja suhteessa, josta hänellä ei voi olla harmaintakaan hajua.

Lue loput oudot häät Studuio55-sivustolta:

MTV3/Helmi

Kuva: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja