Mainos

Maailman kuvottavin kosinta? Tätä ei todellakaan kannata kokeilla itse

Tämä kosintatarina ei sovi videoineen herkimmille. Mies kätki kihlasormuksen sisäänsä ja pyysi sairaanhoitajana työskentelevää tyttöystäväänsä kaivamaan sen kyljestään.

Nimettömäksi jääneen sankarin videolle tallentunut kosinta on järkyttänyt internetiä. Pätkällä mies pyytää tyttöystäväänsä vaihtamaan siteet vatsassa olevaan haavaansa. Haavasta pilkistää kuitenkin jotain kiiltävää. Tyttö ottaa pihdit avuksi ja vetää (mitä ilmeisimmin tulevan) miehensä kyljestä esiin sormuksen.

Video on kuvattu ilmeisesti Lounais-Venäjällä ja mies oli saanut suostuteltua kirurgin upottamaan sormuksen sisäänsä.

On hankala päättää, mikä kyseisessä tapauksessa on pahinta. Se, että joku on keksinyt tunkea sormuksen haavaansa ja uhmannut samalla terveyttään, vai se, että kyseinen henkilö on olettanut tyttöystävänsä ilahtuvan yllätyksestä, vai kenties se, että mies on vielä filmauttanut koko farssin jälkipolvien ihasteltavaksi?


Kaikin puolin absurdi tapahtumasarja näyttää saavan kuitenkin vielä absurdimman lopun, kun silmin nähden liikuttunut tyttöystävä kapsahtaa lopulta miehensä kaulaan. Romantiikka ei tunne rajoja ja ainakin kosinta oli varmasti ikimuistoisen ainutlaatuinen.

Lähde: Mirror

***

0:54

Mainos

Lisää aiheesta

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.